Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina00

Łączmy się! Annuszka!

Polecane posty

Ta, pięknieję :D Więc dziś zjadłam: 2 miseczki płatków, 2 kanapki, 2 jabłka i pół jogurtu. Za dużo? P.S: Spotkałam dziś Sebastiana :(

Anka! Kto cię do tego namówił?! No nogi z dupy powyrywam! Nijak, nawet nie dał buzi na przywitanie. Stał jak ten kołek. Przykro mi z tego powodu.

No nie jesteś głupia, tylko uległa. Może jest idiotą, ale byłe moim przyjacielem i świetnie się rozumieliśmy i zawsze jest przykro jak się o tym pomyśli. Tylko weź nie ulegnij w długi weekend jakimś słodyczą albo cuś :D

Ale że Bojdo? :D Napisz teraz. Już teraz piszę co zjadłam, bo nie mam już nic w planach, gdyż dojadę do Jeleśni ok. godziny 19 a tam raczej nie ma internetu: activia, banan, 4 kanapki z kiri i kisiel :D

30.10: jajecznica, łosoś i kawałek pizzy. 31.10: rogal z masłem (mama koksa robiła śniadanie), jakieś mięso i surówka (marchewka+jabłko) i 1 kawałek ciasta (babcia wcisnęła). chyba nie schudnę. zresztą jest taka masakra, że szok. PS. mama kupiła mi emu. kocham Cię

Nie martw się. Ja jem o wiele lepiej a i tak nie czuję różnicy. Trzeba się wziąć za siebie, jeśli ma być w grudniu to co ma być. W końcu, po trzech latach...:D Też cię kocham a dziś: 3 kanapeczki, smakija pudding

No mów za siebie! Masz się zaraz wziąć w garść i mnie nie zostawiać samej! Ania! Wracj1

Ania wiem że siedzimy u mnie w domu i piłyśmy wino i jadłyśmy tort a zaraz bierzemy się za spirytus, ale będzie dobrze :D