Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaakaaa taaaam

Internet- którego dostawcę wybrać? Pomocy

Polecane posty

Gość taaaakaaa taaaam

Witam wszystkich. Mam pewien problem. Mieszkam w Warszawie i do tej pory moim dostawcą internetowym był Aster, teraz jednak chciałabym to zmienić /przede wszystkim ze względu na cenę: ok 85zł za 8mb/. I stąd też moje pytanie i prośba zarazem. Czy mogli byście mi polecić któregoś z dostawców? Z góry ślicznie dziękuję. I pozdrawiam.

ogolnie to z kablowki net jest najlepszy, ale faktycznie masz kieopsa oferte. z aster jest tak, ze najlepij rozwiazac umowe i podpisac od razu nowa. oni najczesciej maja dobre promocje dla nowych klientow, a w przypadku przedluzania umowy nic nie daja.

Gość taaaakaaa taaaam
Tak, też o tym myślałam. Tyle, że mam już serdecznie dość Aster. Mają straszny bałagan u siebie w papierach i niejednokrotnie odcinali mi net za rzekome niepłacenie rachunków. Musiałam jeździć do ich placówki, wystać swoje w ooooogrooomnej kolejce żeby mnie znowu podłączyli. A ta ich infolinia- śmiechu warte. Żeby się do nich dodzwonić muszę doładować telefon za minimum 30 zł. Myślałam o Netii, mają nawet niezłą ofertę /bodajże 20 mb za 60 czy 70zł/ ale słyszałam niepochlebne opinie na temat tego dostawcy. Może ktoś z Was korzysta z ich usług i mógłby się na ten temat wypowiedzieć?

Gość wszystko aby nie tp

Sprawdź UPC. Ja za 90 zł miałam 15 mega i tv, teraz podniosłam do 105 zł abonament i mam 25 mega + tv + router :)

Gość taaaakaaa taaaam
erudytka.--- dzięki za wypowiedź! Mam jeszcze pytanie czy jesteś zadowolona z ich usług?

Tak, mam już od roku z nimi umowę, i tylko raz była przerwa w dostawie - przy powodziach - na jedną noc :) A wcześniej miałam z internetii i tam jedna awaria na miesiąc to był standard :o Infolinia co prawda nie całodobowa, ale można przeżyć, bo nie ma problemów z siecią :P Mają dobre zabezpieczenia antywłamaniowe do sieci, no i przy instalacji od razu Ci konfigurują wszystko :)

Gość taaaakaaa taaaam
Jeszcze raz bardzo dziękuję! Chyba zdecyduję właśnie na UPC. Pozdrawiam serdecznie!

Gość hgfdds
A moze jesl jeszcze zalezy Tobie tez na telefonie ,faxie warto wziac pod uwage równiez i takie rozwiazanie http://www.teleok.pl/

Gość lllllllll
erudytka jestes głupiutka, router to swój można mieć, konfiguracje każdy zrobi za free albo za 20zł a ty sie cieszysz jak szczerbaty do suchara i płacisz kolosalne abo, zabezpieczenia wszedzie takie same