Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vikanika

serwis z promocjami ze sklepów Okazjum.pl

Polecane posty

Gość Vikanika

Na innym forum trafiłam na wiadomość o fajnej stronce z promocjami. Nie chodzi o promocje w sklepach internetowych, tylko o takie w zwykłych sklepach, m.in. marketach, czyli to co mamy w gazetkach promocyjnycyh. Adres strony to http://www.okazjum.pl Może się Wam przyda :-)

Gość Wiola :-)
świetne! przyda się ;-)

Gość agnieszka_bj
Żeby mieć tylko kasę na wszystko ;/

Gość Przecenoholiczka
Już trafiłam na tę stronę pare dni temu... uzależnia :-) A tak serio to bardzo fajna sprawa, przynajmniej nie trzeba przetrzymywać tych papierowych.

Gość Barabara_Bara
Szkoda, że nie ma wyszukiwarki, z drugiej strony rozumiem, że trudno byłoby przeszukiwać te gazetki, skoro co chwilę w zasadzie się zmieniają.

Gość Vikanika
Co do wyszukiwarki to podobno to jest nowy serwis więc może jeszcze to zrobią, ja się najbardziej cieszę z drogerii i aptek bo jestem maniaczką kosmetyków, ale moja koleżanka, która ma małe dziecko cieszy się, że ma gazetki supermarketów w jednym miejscu, bo przynajmniej sprawdza, gdzie są promocje na pampersy.

Gość Barabara_Bara
No tak, można szukać po kategoriach, w sumie jak ktoś szuka kosmetyków to wiadomo, że trzeba zajrzeć do drogerii i aptek, no i ewentualnie do supermarketów. Fajne jest to, że jest dużo miast, sprawdzałam parę miejscowości i wszystkie były!

Gość Vikanika
Tak! miejscowości jest bardzo dużo, nawet bardzo małe.

Gość Weronique-
Fajnie, że jest taka stronka. Nie wszystko kupuje się w Internecie, dobrze sprawdzić promocje w zwykłych sklepach. Z resztą często na takich promocjach w marketach czy w drrgeriach jest o wiele taniej niż na Allegro np. albo w jakiś sklepach internetowych.

Gość Lesia7
Fajny serwis, od czasu do czasu tam zajrzę :-) Moja mama oszalałą na jego punkcie, co chwilę sprawdza jakąś gazetkę ;-)

Gość Przecenoholiczka
Szkoda, że nie ma więcej w kategorii "Odzież i obuwie" :(

Gość Lesia7
To prawda z odzieży i obuwia nie ma bardzo dużo, choć ilość gazetek z Deichmanna robi wrażenie, ale z aptek troche jest. A propos widziałyście tę kolekcję co reklamuje ją Cindy Crawford? W gazetce jest napisane że jest ze skóry, myślałam ze w Deichmann nie ma skórzanych butów :-o

Gość agnieszka_bj
Ja odkryłam na okazjum sklep z tanimi ciuchami i nie tylko, bo są też rzeczy do domu - Pepco, w sumie nazwę widziałam parę razy na forum, ale teraz obejrzałam gazetkę i chyba się przejdę.

Gość Przecenoholiczka
no Pepco jest niezłe! Zerknij jeszcze do gazetki Real z odzieżą, też dużo tanich rzeczy, może coś znajdziesz ;-)

Gość Maruda83
Fajna stronka! :-) już kiedyś widziałam coś takiego też z gazetkami, niestety nie pamiętam nazwy, ale na pewno nie było tylu gazetek, no i nie przeglądało się ich przez miasta, tylko tak ogólnie.

Gość agnieszka_bj
ja też kiedyś widziałam jakąś stronę z gazetkami eultoka, ekoulotka albo jakoś tak, ale słaba była...

Gość Marika777
Zajebista! Jestem maniaczką gazetek, więc jak dla mnie super! :-)

Gość Mika_mk
Fajnie ze sa małe mejscowosci nawet moja :DDD

Gość Mikullka
Dzięki za link :-)

Gość Przecenoholiczka
Ja czasem kupuje ciuchy w supermarketach, ale publicznie sie nie przyznaje ;P