Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona zona 1986

Co lepsze? kurtka czy może kombinezon?

Polecane posty

Gość ciekawaaaaaa
Jak chcesz kupić 2 rzeczy to najlepiej kup jeden kombinezon jednoczęściowy na zabawy w śniegu, i jeden ładniejszy 2-częściowy na jakieś wyjścia do sklepu, lekarza itp.

Gość Lill@
Polecam kurtke i kombinezon kombinezon na zabawy w sniegu kurtka jak dla dziewczynki przydatna jak będziesz chciała jej załozyć sukienke alobo spódniczkę

Gość mamachichi
Zalezy w jakim wieku jest corka, ja mysle, ze dla starszego dziecka wygodniejsze jest kurtka plus spodnie niz kombinezon, a jak planujesz zakup dwoch, to moze kup kombinezon i kurtke no i ew. spodnie, kurta zawsze sie przyda na cieplejsze dni,do samochodu,itp

Gość oj te wspomnienia
ja dla 2.5 letniego synia kupilam dwie kurtki, jedna ciemna na codzien, druga wyjsciowa, i spodnie ocieplane na szelkach zamiast kombinezonu, ale kurcze, jakbym spotkala fajny np uzywany to kupie, ale tak ogolnie w tamtym roku kombinezon sie nie przydal, lepsza byla kurteczka i spodnie, w tym roku zobaczymy, poki co ma kurtki

Gość mama swojego synka
ja mam dwa kombinezony (jeden kupiłam jeden dostałam), ale musze kupić kurtkę. Nie zawsze jest aż tak bardzo zimno, zeby zakładać kombinezon. Mój syn ma 2 latka i teraz zdecydowanie kupiłabym kurtkę i spodnie ocieplane.

Moja tez dwa latka :) Tak właśnie myślałam żeby kupić to i to, dziękuje za wypowiedzi. Bo do wózka chyba wygodniejszy kombinezon, nic się nie podwija i nie zagina a tak na spacer czy bardziej elegancko kurtka,.

Moja ma 8 miesięcy i kupiłam jej teraz kombinezon dwuczęściowy komplet: kurtka i spodnie na szelkach. Z uwagi na zimę takie spodnie kombinezonowe są cieplutkie. A zawsze do kurtki też mogę założyć córce różne inne spodnie ;)

MOżesz kupić jeden kombinezon, a drugie to samą kurteczkę. Ja bym tak zrobiła. Po co dziecku 2 kombinezony jak szybko wyrośnie do następnej zimy ;)

ja kupuję tak jak w zeszłym roku: kombinezon 2 częściowy i dodatkowo kurtkę (ma do niej ocieplane polarem dżinsy)