Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona . ;|

czy jestem w ciąży . ?

Polecane posty

Gość zdziwiona . ;|

jakiś miesiąc temu współżyłam z chłopakiem. Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i wszystko z nią było w porządku. Ok 23 października powinnam dostać okres. A tu cisza .. Jakie jest prawdopodobieństwo na to, że jestem w ciąży ? Dodam, że miesiączki regularne. Od pewnego czasu miesiączka każdego miesiąca spóźnia mi się chociażby o 1 dzień. ale 4 ? czy to możliwe, że taka sytuacja jest normalna. ?

Gość To mozliwe, nie wpadaj
w panike. Czasami sie opoznia, a szczegolnie jezeli ma sie nieregularny sex.

Gość zdziwiona . ;|
do jakiego czasu może się spóźniać ? jest możliwość, że mogę dostać go np w następnym miesiącu ? no bo zaraz koniec października . :(

Gość Na to nie ma reguly
ale moze i miesac sie opoznic. Dla wlasnego spokoju, mozesz zrobic test, bo stres tez moze wplywac na opoznienie.

No zrób test, akurat powinien pokazać prawdę:) Teraz produkują takie ładne, ze zdjęciami bobasów:) Przyzwyczaisz się do tego widoku:)

Gość zdziwiona . ;|
" Przyzwyczaisz się do tego widoku " rozumiem, że sugerujesz, że jestem w ciąży . ?

Dobrze rozumiesz:) Ech, dziewczyno, na 99,9% nie jesteś:( Jaja sobie robię, bo takich tematów pojawiają się tu dziesiątki:( Naucz się własnego ciała, dopiero po tym zacznij współżycie:(

no właśnie poucz się o swoim ciele i mniej na uwadze że żaden środek nie zabezpiecza w 100% + przemyśl czy jesteś gotowa na konsekwencje seksu

Gość zdziwiona . ;|
Oblubienica ja rozumiem, że możesz mieć mnie za jakąś głupią, niedoświadczoną. i wgl ... a stres przed niechcianą ciążą powoduje, że jestem zdesperowana po prostu. Boje się iść kupić test, bo znam sytuację gdzie dziewczyna w taki sposób zaszła w ciążę :(

Gość Oni cie tu denerwuja
Ciazy nie mozna wykluczyc, ale na 99 % masz co przechodzila kazda zaczynajac wspolzyc. Nie panikuj idz po ten test i sie uspokoisz. Tez to przechodzilam, nawet wydawalo mi sie ze mam juz objawy ciazy. Test robilam trzy razy, bo ciagle myslalam, ze cos nie tak. A potem dostalam okres.

Gość lili47
10 dni temu współżyłam z chłopakiem, wdł kalendarzyka miałam wtedy dni płodne , byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą która nie pękła , od tamtego czasu ciągle się stresuje i wmawiam sobie że mogę być w ciąży , a w tym momencie bardzo tego nie chce ... wczoraj zrobiłam sobie test i wynik wyszedł negatywny , piersi mnie nie bolą , senna nie jestem , wzmożonego apetytu również nie mam, podobnież w ciąży oddaje się więcej moczu ale u mnie jest tak jak zawsze, czasem boli mnie brzuch ale nie że boli tylko tak czuje coś ale chwilę to trwa ... jajniki nie bolą , zgaga, zawroty głowy mdłości nie występują podobnież kleisty biały i nie pachnący śluz jest oznaką ciąży ... mam tylko kleisty jest przezroczysty i pachnie ... proszę mi powiedzieć czy mogę być w ciąży ???

Gość Indra87
Ja tak mialam, ze mi sie spóznial 4 dzien juz i poszlam sobie kupic test, wyszedl negatywny, a 2 godziny pozniej dostalam okresu. Zrob soebie test to gwarantuje, ze zarasz dostaniesz, tak to jakos dziala.