Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KURNAAA!!!!

MAM DOŚĆ!!!

Polecane posty

Gość KURNAAA!!!!

Mam18 lat i od długiego czasu szukam sposobności do stracenia prawictwa :/ Tylko kurde, zawsze coś idzie nie tak! Albo nikt nie odpowiada na ogłoszenia, albo jakieś stare baby, albo jakieś inne nieszczęście! Ostatnio spróbowałem się skontaktować z jedną dziewczyną przez serwis, dostałem maila z serwisu z jej adresem, a tu co się okazało - moje maile nie mogą do niej dotrzeć, ciągle błędy, nie ważne z jakiej poczty wysyłam. Pisałem do innych kobiet szukających faceta do łóżka i nic, też wiadomości zaginęły lub nie odpowiadały. Cholera jasna,to jakieś fatum jest! Los nie chce chyba, żebym przestał być prawiczkiem :/ BOGA NIE MA JAK SIĘ OKAZUJE :/

Gość tez chce sprobowac
jak sie kontaktujesz w tym celu? jakie to sa babki daj jakiś namiar chopie!

Gość KURNAAA!!!!
Różne są serwisy itd. Najczęściej ogłoszenia na forum o2 i Kafeterii, e-podryw.pl, randkowa.pl, sexanonse.pl, zbiornik.com itd. Dużo tego jest, wystarczy poszukać. Ale to nie wystarczy, potem trzeba mieć farta. A mnie los najwidoczniej próbuje udupić :/

Gość KURNAAA!!!!
Cholera mam tego naprawdę dość i skoro tak, to chyba przerzucę się na młodych panów. Może oni będą bardziej odpowiedzialni i odpowiedzą na muj anus. Sorry, miało być oczywiście anons !

Gość KURNAAA!!!!
Ej podszywaczy, spieprzaj stąd! Dla innych - oryginalny "KURNAAA!!!!" nie szuka faceta, tylko kobiety i nic tego nie zmieni. Jestem 100% hetero. Owszem, chce w końcu nie być prawiczkiem, ale nie będę aż takim desperatem, by geja szukać.

Gość sama prawda ona
ajoajoaj

Gość KURNAAA!!!!
Jestem tak zdesperowany, że kupię sobie dużą rybę i będę ją walił w paszczu.

Gość sama prawda ona
u paszczu pieciedziat złotych

Gość KURNAAA!!!!
No zaje***cie normalnie, ja tutaj swoje żale wypisuje i się wkurzam, a tu kolejni podszywacze się znajdują :/ PODSZYWACZE WON, WASZE DOCINKI DO ŚMIESZNYCH NIE NALEŻĄ. WY TAKIE CWANIAKI JESTEŚCIE PRZEZ NETA, CIEKAWE CZY W REALU I DO TEGO NA PIĘŚCI TEŻ JESTEŚCIE TACY HOP DO PRZODU.

Gość Mam pińcet
Stul mordę cwelu i rusz dupę sprzed kompa. A nie miauczysz, że nikt ci zwalić dupą nie chce. Rozbij świnkę-skarbonkę, i idź na dziwki jak ci się ruchać chce 🖐️

Gość Mam pińcet
Zaczerniłeś się...brawo. A z krzyża dalej nie spuściłeś :classic_cool:

Ja pierdole przestan lamentowac, idz na impreze znajdz fajna dupe, zaserwuj drina i propozycje spuszczenia z krzyza. Na 5 poznanych bab 3 sie zgodzą. Idz do chuja wafla i grzesz!

Gość Mam pińcet
Za tępy jest na to :D

Gość KURNAAA!!!!!!!!!
Fajnie, podszywacz zajął mój nick, zanim zdążyłem się zarejestrować i popsuł mi opinię. Super. Poszedłbym na dziwkę, ale raz, że te pewnie mają HIVa, a nie mam też kasy na nie. A trollem nie jestem, każdy chwali moją twarz.