justka6 0 Napisano Październik 27, 2010 witam;) miesiaczke zawsze mialam równo co 20-21 dni a teraz spoznia mi sie o 4 dni;( dodam jeszcze ze nie współżyłam takze nie ma mowy zebym byla w ciąży..wiec czemu jeszcze nie dostalam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Październik 27, 2010 Zapewne stres,przeziębinie,zmiana klimatu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka6 0 Napisano Październik 27, 2010 nie dosc ze moj cykl trwal zawsze 20-21 dni regularnie to tera zpierwszy raz tyle dni sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka6 0 Napisano Październik 27, 2010 no wlasnie nie jestem przeziębiona,nie stresuje sie niczym ani nie zmienilam klimatu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka6 0 Napisano Październik 27, 2010 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Październik 27, 2010 wybrałabym się do ginekologa na Twoim miejscu miesiączka co 20-21 dni to nie jest normalne, być może teraz Ci się dopiero ureguluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justka6 0 Napisano Październik 27, 2010 no wlasnie za czesto troszkę...moze sie ureguluje poczekam jeszcze 6 dni to tak normalnie 30 dni by bylo.a jesli nie dostane do tego zcasu pojde do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach