Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewellinkka

Nieśmiały facet...

Polecane posty

Gość Ewellinkka

Facet który nie wierzy w siebie nie zauważa jak bardzo kobieta jest nim zainteresowana i wtedy omija go coś dobrego i może wyjątkowego! To mój apel do nieśmiałych mężczyzn :)

Gość Halls sssssssssssss
kafe znow ma kuku?

Gość TH is IT SZ
Jak jest przystojniakiem jak sie jest brzydkim to nie chca go poznać (tylko rzygaja na niego)

Ja widzę często, nieraz jest to już wręcz nachalna kokieteria, ale udaje że nic nie zauważam. Z tym, że nie jest aż taka nieśmiałość w moim wypadku, po prostu nie mam ochoty na znajomość z żadną kobietą.

Gość Ewellinkka
Dla kobiet uroda nie ma wielkiego znaczenia. Potrafimy zakochac się w miłym inteligentym facecie, niekoniecznie musi być piękny :) Tylko czasem ten facet nie wierzy w siebie :(

Gość Brak wiary w siebie mozna wyle
czyc tak samo jak mozna "zlapac", ale trzeba chciec :).

To moze troche potrwac, ale mi sie udalo zwalczyc nismialosc dzieki pomocy kolegi, ktory zna sie na NLP, pomogl mi stosunkowo szybko :) od razu poczulem pewne zmiany :) Cwiczylem podchodzenie do dziewczyn na poczatku sprawialo mi to ogromne problemy.

Gość Konik72
A co jeśli zakochasz się facecie , dlatego ze jest nesmialy . A jak przestanie być niesmialy, to się w nim odkochasz

Jesli ktos kocha kogos tylko ze wzgledu na jedna ceche to nie jest milosc, a jedynie zauroczenie i to nie czlowiekiem, a jego cecha.

Ale co się nie zgadza? Napisze bardziej prawdziwie, że w większości przypadków udaję ze nie widzę zainteresowania co wynika z mojej nieśmiałości. Ale z pozostałą częścią daje sobie spokój bo nie jestem zainteresowany i czasem sprawia mi to przyjemność takie ignorowanie ich.

Chcesz cale zycie byc sam, czy nie Jestes po rozstaniu gotowy na zwiazedk?

jestem niesmiały... nie wiem jak zagadać... poderwać dziewczynę... mimo iż miałem zonę, która mnie zostawiła i powiedziała, że nigdy nie kochała... jestem chudy i nie ładny... nikt mnie nie lubi i nie mam nikogo... :-(

Gość TH is IT SZ
Jak się jest przystojnym to wzbudza się zainteresowanie

Gość chomisia
O ja... a ja po prostu UWIELBIAM chudych facetów :( Po prostu przepadam za takimi! Teraz podoba mi się jeden taki bardzo szczupły i dosc wysoki kolega z pracy i wydaje mi sie, ze on jest mna oniesmielony, że jest zakopmleksiony z powodu swojego wygladu. A tak mi się podoba... :(

Gość TH is IT SZ
Jak facet jest przystojny to dziewczyny lecą na niego o to dowód "Spotkaliśmy się w niedzielę w sklepie CCC z M1 w Poznaniu. Byłeś z caą swoją rodziną, miałeś czarną kurtkę. Patrzyliśmy na siebie...." aguu-lovex@wp.pl "Ciemnooki chłopaku z pociągu do Środy Wlkp. Jechałeś ze znajomymi na koncert do Bydgoszczy. Uroczo się uśmiechałeś" niebieskooka_brunetka@onet.pl

Gość TH is IT SZ
Zdaniem Zbigniewa Ziobry niektórzy członkowie komisji śledczej badającej okoliczności śmierci Barbary Blidy manipulują zebranymi dowodami.

"Dla kobiet uroda nie ma wielkiego znaczenia. Potrafimy zakochac się w miłym inteligentym facecie, niekoniecznie musi być piękny" Strasznie to wyidealizowane, a zatem dalekie od rzeczywistości. Twoje słowa wydają się szlachetne, ale jedynie ranią tych brzydkich poprzez dawanie im nadziei. Owszem, facet dla was nie musi być piękny, ale nie może być brzydki. Po prostu określacie przeciętniaków niepięknymi, a ci poniżej przeciętności po prostu się nie liczą.

Gość Praw
Nie ma czegośc takiego jak nieśmiałość. Nieśmiałość = egoizm.

Gość nieromantyczka
to może warto go ośmielić? dlaczego kobieta ma czekać na ten pierwszy krok i tracić okację?