Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jakaas choroba

Czemu codziennie jak wracam do domu to muszę spać z 1-3 godziny?

Polecane posty

nie mam dużo zajeć, są mało męczące, a codziennie od około 2-3 tygodni wracam i śpię :( to pogoda? czy coś ze mną nie tak? w nocy chodzę spac kolo polnocy wstaje ok 7-8 wysypiam sie ale spie w dzien

Gość geniusze spali długo
Einstein spał do 12 h/dobę więc się nie martw

Gość człowiek o członku ze stali
miałem coś takiego chyba rok temu, trwało to krótko około tygodnia podczas gdy inni normalnie funkcjonowali ja musiałem po pracy (choć mam lekką, umysłową za biurkiem) spać nawet do 4 godzin. Budziłem się zawsze wieczorem, zjadłem kolację umyłem a potem znów spanie całą noc. Zawsze się wysypiałem a i tak musiałem spać w dzień. Może jakiś bunt organizmu, przesilenie? Nie wiem ale przeszło samo

Gość a widział ktoś zrównoważoną
może cukrzyca ?

cukrzyca...kurde bałabym sie tego, ale miesiąc temu mialam badania i krew byla zdrowa...chociaż mialam kilka ataków hipoglikemii , ale bardzo rzadko geniusze :D :D haha mnie to chyba nie grozi ;)

Nie wiem co to, ale ja też tak mam. Ale teraz nie sypiam bo potem w nocy nie mogę spać jak się w dzień wyśpię, wolę się więc pomęczyć z godzinę i nie zasnąć niż nie spać w nocy.

Ale z tego co mi się o uszy obiło to podobno prowadzono jakieś badania i się okazało że doba 24h nie jest naturalnym rytmem człowieka. Naturalny rytm człowieka to doba około chyba 30h. Może to przez to?

heh, ja własnie też probuje sie ogarnąc ale nie mogę! codziennie musze spac :( moze to przez smutek? zerwałam miesiac temu z chlopakiem i cierpie bardzo... może muszę uciekać w sen? może cukier faktycznie... przesilenie? zima idzie....może to sen zimowy?