Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata z albatrosa 26

faceci po 30stce to najwieksze cwaniaki, chuje jebane

Polecane posty

Gość nieszczęśliwie zakochany
""cajou dlaczego w zyciu nie ma takich facetów jak Ci ktorzy sie tu wypowiadają, wydaje mi sie to proste, bo Ci piszący zostali skrzywdzeni, czego im wspołczuję, a Ci pozostali maja kobiety i ich uczucia w tyle i traktują jak miesko, kazda ma, tak gdzies ostatnio slyszalam od faceta, nie ta to inna, super byc postrzeganą jak otwór..."" W pełni masz niestety rację podobnie jak Życiowy powyżej. Ja nie traktowałem dziewczyn jak otwór. Planowałem, żyć sobie sam bo widziałem, że dziewczyny to tylko imprezki i zakłamanie przed ślubem, a obowiązki i zakłamanie/zdrady po ślubie. Żyłem sobie sam spokojnie. Nie ganiałem na imprezy bo mnie nie kręciły. Któregoś dnia nieoczekiwanie spotkałem ją. I chciałem być z nią jedną. A ona dowaliła mi tak jak nikt inny w życiu do tej pory. I teraz nie wiem czy będę potrafił jeszcze jakiejkolwiek kobiecie okazać takie uczucia nauczony bolesnym doświadczeniem. Nie wiem czy nie lepiej żyć sobie samemu bez dziewczyn i kobiet, skoro za taką miłość i uczucia, taką walkę i starania mogłem liczyć na takie zachowania ze strony tej dziewczyny.

"Nie sądzę... częstym powodem jest... brak dawania szansy tym "mniej idealnym na pierwszy rzut oka". Może się okazać, że odrzucając kogoś, wyrzucasz złoto do śmietnika tylko dlatego, że nie świeciło się od razu pełnym blaskiem." dokładnie. warto zwrócić uwagę na tych mniej wygadanych, gorzej ubranych i jezdzących tramwajami facetów. można wiele zyskać - prawdziwą miłość :)

Gość Życiowy
Do sahra - współczuję ci - niedługo będziesz bardzo płakać w kąciku, po znalezieniu faceta który spełni twoje śmieszne kategorie, bo o uczuciu to ja tu nic nie widzę

Gość Życiowy
asda - wreszcie jakaś konstruktywna wypowiedź. Chodzi o to, żeby nie patrzeć tylko na powierzchowność, mimo, iż ona też jest ważna(wygląd), ale jednak nie decydująca!

dzięki. stosując tę zasadę poznałam mojego faceta - wśród pozerów w garniturach udających Bóg wie kogo moją uwagę zwrócił nieśmiały chłopak w wyciągniętym swetrze. podwiozłam go na przystanek tramwajowy i się kurka wodna zakochałam :) wiem wiem to cholernie ckliwe ale właśnie to mnie w nim urzekło - naturalność i szczerość.

Gość Życiowy
Niezły podszyw pało. A ja nie muszę spadać, ale kiedyś wspomnisz moje słowo, przykro mi :)

Gość Życiowy
asda - to właśnie ona świeci przykładem dla tych, którzy wierzą jeszcze w ideały takie jak miłość i za nic mają powierzchowność i gładką gadkę cwaniaczków - cieszę się, że ci się powiodło, oby tak dalej :)

Życiowy - dzięki, to miłe co piszesz. Wierzę, że w tych dziwnych czasach każdy ma szansę spotkać miłość podobną do mojej. Trzeba tylko uważniej się rozglądać a nie robić "interes życia" z małżeństwa. Mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy w życiu osobistym tak jak ja ... z Twoich postów wyłania się obraz fajnego i wartościowego faceta, który zasługuje na super dziewczynę ;)

Gość sahra jesika parker
zyciowy,,,,,,,,,,,, ja nie szukam faceta na stale ani jakiejs glupiej milosci

Ja poznałam faceta po 30- tce i jestem bardzo zadowolona, jest to bardzo mądry i rozsądny człowiek nie ma wsio bździu w głowie.

Gość skromny skurvysyn
"dałam kopniaka za to ściemnianie, by zaciągnąć mnie do łóżka, bo myśląca kobieta potrafi rozpoznać manipulatora od tego, który ma dla niej prawdziwe uczucia i traktuje ją poważnie." dlatego nigdy nie sciemniam tylko od razu mowie sex albo nara :D

Gość upppppppppppppppppppppp
up

Gość ParisHiltonIBillKLinton
a według waszej kwalifikacji 25latki jakie są???

Gość 30--letni
25 to kurwy i dupodajki

Gość Życiowy
asda - jesteś bardzo miłą dziewczyną i dzięki za miłe słowa - niestety tak to już jest przewrotnie, że nie mam takiego szczęścia jak Ty :) Ale wolę być sam niż mieć kogoś tylko dla zaspokojenia obopólnych potrzeb w szerokim tego słowa znaczeniu - bo bez miłości każdy pseudo-związek(bo tak to trzeba nazwać) jest na dłuższą metę po prostu pozbawiony sensu. Ja mam nadzieję, że będziecie razem do końca szczęśliwi :) Wydajesz się być sympatyczną i ułożoną(psychicznie) dziewczyną p.s Nie czytaj tych podszywaczy, bo poziom ich wypowiedzi nawet nie dorównuje najgłębszemu rynsztokowi :)

Gość Życiowy
Jestem starym prawiczkiem po 30 😭

Gość Życiowy
Oj podszywie, podszywie, co ty o mnie wiesz... teraz widzę, że jesteś mały gówniarz i życia nie znasz, idź już spać, bo jutro do podstawówki na lekcje trzeba iść i mamusia cię nie dobudzi synuś

Z tym moim "ułożeniem psychicznym" nie jest tak różowo jak Ci się wydaje ale jak to się mówi - nie ma ludzi idealnych ;) Jeśli jeszcze nie spotkałeś na swej drodze TEJ jedynej to życzę z całego serca aby stało się to w najbliższym czasie ;)

Gość Życiowy
Jestem życiowy, nauczę Cię paru sztuczek erotycznych. Może być?

A że jestem wyjatkowym choojem będziesz jeszcze na dodatek miała codziennie wpiertol:D Odpawiada Ci to? Więc podaj nr GG i jadziem z tym szałotem:D

Gość jestes oblesny i tyle
wpierdol sie pisze i mowi palanciku

Gość jestes oblesny i tyle
w.p.i.e.r.d.o.l.

Gość Źyciowy
Jedziem z tym seksem. :D