Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet mnie uderzył

facet mnie uderzył

Polecane posty

Gość facet mnie uderzył

pokłóciliśmy się, poszło o to że jego matka zadzwoniła żeby po coś do niej przyjechał no i on od razu się zerwał i pojechać chciał, nazwałam go ciotą a jego matkę dziwką, no i on mnie uderzył, to znaczy właściwie to mnie nie uderzył, tylko dotknął mnie ręką w twarz, ale mentalnie to był wymierzony policzek i poczułam się uderzona, nie wiem co teraz? czy powinnam mu to wybaczyć? boję się że następnym razem to nie będzie dotknięcie tylko naprawdę mnie uderzy :O od tamtej pory nie rozmawialiśmy i nie widzieliśmy się, wyszedł z mieszkania pewnie do niej pojechał, nie wiem jak się zachować jak wróci :O

Gość facet mnie uderzył
pytam poważnie :O

Gość pilnuj geby bo wybije zeby!

Gość uhhh
:/ a dlaczego go wyzywałaś? ja również kłóce się z facetem o Jego rodziców, ale nigdy ich nie obraziłam w ten sposób. Nie uwarzasz,ze przesadziłaś i on nie wytrzymał?

Gość facet mnie uderzył
no morze przesadziłam, ale on nie miał prawa mnie uderzyć przecież, dziś to się skończyło tak, a jak się skończy następnym razem jak nie wytrzyma :O zaczęłam się go bać :O

Gość o jakie morze chodzi?

Gość uhhh
wydaje mi się,ze go mocno wytrąciłaś z równowagi. pogadaj z Nim o tym po prostu. Powiedz,ze sie boisz. Szczera rozmowa

Gość 201cm REAL MAN
Pamiętaj! Nigdy nie obrażaj matki swojego faceta w taki sposób! Następnym razem zęby polecą...

Gość facet mnie uderzył
przyłapał mnie na zdradzie ze swoim bratem , przyznam się Wam