Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy25

Ona wcale nie dzwoni

Polecane posty

Gość pytajacy25

Spotykam się z pewną dziewczyną, dość nie dlugo. Na spotkania wychodze oczywiscie ja z inicjatywa. Jak sie spotkamy to jest wspaniale. Ale jak ja bym nie zadzwonil to ona by napewno pierwsza do mnie nie zadzwonila. Kiedyś bylem w dlugim zwiazku to jakos obydwoje do siebie wydzwanialismy. A tu ja zawsze musze pierwszy sie odezwac. Czy to jest normalne?

Gość daj sobie spokój dziewczyno
to krótka znajomośc,może nie chce abyś myślał że się narzuca,

Gość anette11111
powiedz jej pod koniec następnego spotkania że było by bardzo fajnie zobaczyć się znowu. Jak będziesz miała czas to zadzwoń.

Gość pytajacy25
to ze udaje niedostepna to jest pewne, ale czasem milo by bylo gdyby to ona zadzwonila. A nie myslicie ze poprostu spotyka sie z litosci?

Gość pytajacy25
dość niedlugo to jest jakies 3 spotkania na osobnosci i pare spotkan wsrod znajomych

Gość pytajacy25
tylko czy nie bedzie to odebrane za narzucanie sie?

caly urok pierwszych randek :) daj jej jeszcze troche czasu i zobaczysz jak to sie rozwinie

Gość pytajacy25
a co masz na mysli daj jej troche czasu

mam na mysli zebys robil swoje czyli - zadzwon, umow sie, po spotkaniu rowniez zadzwon albo wyslij sms, e-mail, cokolwiek. Po jakims czasie zobaczysz czy Wasza znajomosc sie rozwija, czy tesknicie za soba i czy ona rowniez szuka kontaktu. jesli tak to super, jesli nie to daj sobie spokoj

Gość pytajacy25
tesknic to ja za nia szalenie juz tesknie tylko niewiem czy ona rowniez. Ale jak bym byl jej obojetny to chyba by ze mna sie nie spotykala?

Pytajacy. Po prostu dziewczyna boi się odkryć przed Tobą czeka na Twoje kroki i posunięcia to jest normalne. Jesli się umawia z Tobą na spotkania to napewno jej w jakiś sposób zależy ale inicjatywa chba narazie powinna wychodzić od Ciebie. Ona chce zobaczyć czy tobie zależy.

Gość pytajacy25
sam nie wiem ostatnio chcialem ja pocalowac na pozegnanie to nadstawila policzek. to az taka niedostepna trzeba udawac? Skoro od jej kolezanki slyszalem ze ona kiedys bardzoooo rozrywkowa byla w stosunku do chlopakow

Gość pytajacy25
A jak myslicie zapytanie sie dziewczyny wprost czy cos chce wiecej niz tylko przyjazdni to bylby glupi pomysl?

to mozesz smialo zaskarzyc swoich rodzicow o razace bledy wychowawcze skutkujace kompletnym nieprzygotowaniem emocjonalnym do zycia w spoleczenstwie

Gość pytajacy25
a czy nie lepiej bylo odpowiedziec tylko odrazu docinki?

pewnie przeczytala ksiazke o uwodzeniu facetow - nie przejmuj sie, ta gra to dla twojego dobra :P chodzi o to, zebys gonil kroliczka i nie myslal o niej jako o desperatce albo latwej kobiecie. to pobudzi twoja meskosc (teoretycznie).

Pytający, widzisz skrzywioną rzeczywistość, boś jakby zauroczony i to mocno. Mówię Ci, opanuj emocje. ; )

Ta, przeczytała książkę, słucha rad mamusi, koleżanek. Udaje niedostępną i nie do zdobycia. He he. Ona zwyczajnie nie należy do kobiet, które zabijają się o faceta i nie wydzwaniają jak " na sraczkę" .

Gość pytajacy25
ja wiem ze zauroczony to jestem, ale nie tak latwo opanowac emocje. A myslelm ze po rozstaniu z moja poprzednia "wielka i dluga" miloscia juz nigdy sie nie zakocham

Siebie nie przeskoczysz, i zacznij żyć teraźniejszością a nie przeszłością. Koniec zeznania.

Gość gwoli wyjasnienia...
nic sie jej nie pytaj bo wyjdziesz na desperata. pociagnij to jeszcze troche i zobaczysz czy sie cos zmieni w jej zachowaniu. jesli byla kiedys taka rozrywkowa to moze nie chce w twoich oczach wyjsc na latwa i stad to jej zachowanie (bo jej wlasnie na tobie zalezy)

Pytający musisz być cierpliwy .nic na siłę a dziewczynie zalezy penbie troszkę na Tobie a to na początek dużo. Jesli macie ze sobą bardzo doby kontakt to możesz zapytać niektórzy wolą czysta i jasną sytuację.