Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smileeeee

Nie wiem o co chodzi

Polecane posty

Gość smileeeee

Poznałem niesamowitą kobiete, taka że aż ciężko mi mówić było. Sama zapraszała mnie, mówiła że nie przeszkadza jej moja małomówność, zapraszała do siebie, zerkała i ładnie się uśmiechała itd. Raz przechodząc obok jej pokoju w nocy usłyszałem ze cala noc rozmawiała z współlokatorka. Tego samego dnia zapytałem sms czy moge ja odprowadzić po zajęciach, odpisała że nie muszę się martwić da rade sama, buziaki itp. Ponawiam Próbe i dostaje sms ze po pierwsze ze juz powiedziała ze da rade 2że to nie moja sprawa i 3 żebym naprawdę się nie zakochiwał w niej i że przeprasza ze sms ale nie miała wyboru. Potem przez jakiś czas mnie unikała i znowu zaczeła przychodzić porozmawiać. Napisałem kolejnego sms, oczywiście bez odpowiedzi. No ale tym razem nie unikała już mnie... A teraz napisalem kolejnego sms, weszła coś tam powiedziała nawet w oczy nie zerkneła i poszła. a po napisaniu kolejny raz wracam do domu i słysze że sie wyprowadza i czy jest mi przykro. o co tu chodzi... zapytałem ja, ale powiedziała ze juz oddawana miała takie plany i to nie z mojego powodu sie przeprowadza.

Gość smileeeee
jak usunąć ten śmieszny temat

Gość gwoli wyjasnienia...
nie wiesz o co chodzi...my tez nie! To bardziej wyglada jakby ci sie cos niedorzecznego snilo.