Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama w Soton

Maternity leave

Polecane posty

Gość brightnight121212
Elcia-Lettuce-dalas ciala!!! Mnie tez to wkurza, ze jedni do wszystkiego sami dochodza ciezka praca a drudzy oszustwem Mam nadzieje, ze cie ktos w koncu podkabluje!

Gość ja znam ta osobe
mowia na nia Linda siedzi na czatach i forach i sciemnia. wynajmowalem od niej pokoj na canning town do dzisiaj wisi mi 280 za depozyt bylem na policji powiedzieli ze nic nie poradza bo nie spisalismy umowy :( z ciapasem ma dzieciory ale on z nia nie mieszka tylko w emiratach zapierdala i latem odwiedza. nie daruje kasy!!!!

Gość yderbanga
Elcia vel Lettuce 😡 jak mnie wkurwiaja takie osoby!!!! A potem to na konto wszystkich Polakow idzie. I co z tego, ze wiekszosc z nas pracuje ciezko i nie okrada nikogo jak kilka takich zlodziejek robi nam krecia robote. Wywala nas stad wszystkich przez takie kurwiszcza :O

Gość ja znam ta osobe
yderbanga wierzysz w to co napisala bo ja nie w ani 1 slowo, ona oficjalnie jest bezrobotna a z ojcem firme prowadzi na czarnoi podnajmuje 2 pokoje tez na czarno!

Gość brightnight121212
a ja znam ta osobe- a skad pewnosc, ze to ona? Nie pytam zosliwie, ale sie tak zastanawiam. Bo napewno jest wiele takich oszutek.

Gość brightnight121212
Cos nam Elcia zniknela...

Gość gość
Hej. Ja juz sie pogubilam. Mam podobna sytuacje po 39 tyg chce przejsc na additional maternity leave. Nastepnie po 52 tyg chce wrocic na part time, a biorac pod uwage fakt ze nazbieralo mi sie 20 dni holidaya chce je rozlozyc na kolejny okres 2 miesiecy. Mam jednak pytanie. Czy podczas trwania additional maternity leave moge pojsc do pracy przez agencje na nocki zeby wymieniac sie z partnerem dzieckiem.? Czy nie moge podjac zadnego zatrudnienia ze wzgledu na to ze dalej jestem zatrudniona u swojego pracodawcy???

Gość Pytajacax
Ja tez mam pytanie, czy jak mam date porodu na sierpien to moge wybrac caly roczny urlop przed porodem i przejsc na macierzynski z dniem porodu? Czy jak urodze wczesniej to moj urlop mi zostanie niewykorzystany I automatycznie dostane macierzynski od dnia porodu?