Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

budzio97

Pytanie do pań.

Polecane posty

Jakiś czas temu poczytałem forum (niemieckojęzyczne) o tamtejszych badaniach poborowych. Jak się okazuje większość badań przeprowadzają tam lekarki w asyście sekretarki, często w wieku badanych lub niewiele starsze. W zależności od miejsca badań, upodobań lekarki itd. część badania „intymnego wygląda rożnie: Od krótkiej kontroli pachwin i jąder (za parawanem) po długie, szczegółowe badania kompletnie nago bez jakiejkolwiek osłony. Chłopaki muszą ściągać napletek (czasem kilkakrotnie) lub robi to nawet lekarka. Badany bywa tez odbyt, chłopaki muszą wtedy sie rozkroczyc, schylić do przodu i rozsunąć pośladki. Niektórzy opisywali, że musieli robić nago przysiady i nawet przy mierzeniu ciśnienia (przed i po) musieli być nago. Jedna z lekarek spytała nawet, czy jest podniecony, bo jakoś nie chce spaśc mu ciśnienie. Badania bywają czasami tak „szczegółowe i tak długie, że niektórzy z nich dostają wzwodu wszystko na oczach lekarki i z reguły młodych asystentek. Dla wielu chłopaków to totalny szok, w wieku, gdy dopiero od krótkiego czasu czują się mężczyznami i są szczególnie uwrażliwieni na punkcie swojej płci i intymności MUSZĄ rozebrać się do naga przed zupełnie obcymi kobietami, często niewiele starszymi od nich i prezentować najbardziej intymne miejsca swego ciała, mówi się już nawet o „traumie poborowej. Niestety na tym forum nie wypowiedziała sie do tej pory żadna lekarka, tylko dwie lub trzy asystentki, ktore potwierdziły te prakyki. Pytanie do pań, jak podchodziłybyście do takich badań, gdybyście były na miejscu lekarki albo asystentki? Czy coś takiego kręciłoby was? Co by przeważało, dokładny wgląd w to, co chłopaki mają, gdy są nago czy poczucie władzy i całkowitej kontroli nad nimi?

Gość Basia z Podlasia
SPADAJ ZBOKU.

Ja byłem badany przez oblesnego wojskowego lekarza. Było macanie po jakach,ściąganie skórki i zaglądanie do dupy. Nie było fajnie...

Gość poborowy z Polski
Marzę o tym, żeby laska lekarka ściągała mi napletek. Czy mogę Ją o to poprosić ?????????????

Gość teleman
Opis budzia97 jest przesadzony, ale coś jest na rzeczy. Na poborze młoda lekarka zaprowadziła mnie za parawan i tam na jej polecenie opuściłem majtki. Gdy już dokładnie obejrzała mój penis i mosznę z jądrami, kazała mi się odwrócić, wypiąć tyłek, rozsunąć pośladki... Tak to wyglądało. Macania nie było.

Gość teleman
Oto zdjęcia mojego pindola.:) http://teleman.fotosik.pl/zdjecia Za parawanem nie kozaczyłem, czułem respekt przed lekarką; prącie miałem skurczone, posłusznie wykonywałem jej polecenia.

Do tej pory tylko sami faceci i niedorozwinięta wieśniara z Podlasia. Panie mają najwidoczniej problem z tematem, jak niemieckie lekarki pracujące w komisjach poborowych. Ale czemu?

Gość Basia z Podlasia
Nie jestem niedorozwinięta wieśniara, ty kutasie w dupe jebany.

Gość Basia z Podlasia
To jest najmniejszy kutas na świecie.

Gość teleman
Gdyby chodziło o twój mózg, tobym się zgodził.

co w tym podniecającego? ogladac jakieś fiutki zagladać do duupki? to tylko praca

Odpowiedz do petroli: Mnie by ogladanie cipek, piersi i kobiecych tyleczkow podniecalo.

Gość Napoleoński
Pierwotna przyczyna nagich badań mężczyzn na komisjach poborowych i wojskowych. Te publiczne badania były w wojsku wszędzie. Badano nagich męzczyzn jak bydło na spędzie, Jak się bada na targu konia albo krowę, Skóra , zęby w prządku,mówisz zwierzę zdrowe. Takie nagie badania, wzorem targów końskich, To z czasów się wywodzą wprost napoleońskich. Kiedy człowiek jest nagi, ubiór nic nie znaczy, Wówczas każdy jest równy, tak się to tłumaczy. Dość długo to przetrwało, aż do naszych czasów, Kobiety są w komisjach, patrzą na golasów, A pierwotnie to była tylko sprawa męska. Co zrobi Napoleon, w końcu zawsze klęska.