Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fionuellaa

Cholernie się wstydzę mojego szefa

Polecane posty

Gość Fionuellaa

Od kilku miesięcy pracuję w pewnej firmie. Nie jest to praca moich marzeń, ale dobre zarobki rekompensują nudne zajęcie na tyle, że jestem w stanie się poświęcić i tam pracować. Wszystko byłoby okey, gdyby nie fakt, że dziwnie wyglądają moje stosunki z szefem. Jest on starszy ode mnie zaledwie o trzy lata i z tego, co zauważyłam, za mną nie przepada. Niby jest miły, kulturalnie się zachowuje w moim stosunku, zawsze mówi mi na per pani(do innych osób zwraca się na ty), ale mam wrażenie, że to tylko taka grzeczność z jego strony i prywatnie krzywo na mnie patrzy. Z innymi ososami potrafi sobie pogadać, pożartować, a mnie traktuje tak, jakbym była dziwadłem. Kilka razy, jako nowy pracownik pytałam go o parę spraw, a on niby mi wszystko wyjaśnił, ale z takim głupim uśmieszkiem na twarzy. Od tego czasu strasznie się go krępuję. Unikam faceta jak ognia i każda wizyta w jego gabinecie to dla mnie traumatyczne przeżycie, bo boję się, że spiekę raka i po raz kolejny wyjdę na idiotkę. Niby chwalił mnie ostatnio, że jestem taka pracowita i sumienna, ale i tak nie mogę się pozbyć lęku w kontaktach z nim.

Gość camaieuuu83
moze go oniesmielasz??

Gość Fionuellaa
Dodam, że to moja pierwsza praca i wszystko jest dla mnie nowe. Czy można temu jakoś zaradzić ?

Gość Fionuellaa
Ja jego ? Chyba na odwrót. Nago ? Hehe, to bym dopiero sfiksowała, ale kto wie, można spróbować :)

Gość Fionuellaa
Facet działa mi na nerwy jak cholera. Pewnie się śmieje za plecami z tego, że taka cichutka myszka ze mnie, a co ja mam zrobić, że mnie krępuje ?

Gość Fionuellaa
Dobrze, że chociaż jego zachowanie nie przekłada się na zarobki...Będę wdzięczna za więcej rad, by nie uchodzić za taką sztywniarę, bo jutro znowu idę do pracy i mnie aż w żołądu kręci.

Gość Fionuellaa
żołądku miało być. Ogólnie jakieś sposoby na walkę ze stresem, bo coś mi tu śmierdzi fobią społeczną...

Gość gość
up mam podobnie, może jakieś rady? :D

Gość Maja

I jaaaaa! 😞