Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joti

Brak miesiączki :/

Polecane posty

Otóż już 9 dzień spóźnia mi się miesiączka.Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Jak się spóźniała to max 3-4 dni. Pewnie wszyscy będą mi teraz pisać, że jestem w ciąży, ale ja w to na prawdę szczerze wątpie. Jaka może być jeszcze inna przyczyna? Czy stres którego ostatnio miałam aż nad to może być powodem. Może się przeziębiłam? Sama już nie wiem, do lekarza na razie nie pójdę , bo jutro wyjeżdżam na jakiś czas. Wczoraj wziełam gorącą kąpiel przed snem i w nocy pobolewały mnie jajniki jak na okres, a rano nic :(

Gość sliwka wegierka :):*
mojej kolezance spoznial sie kiedys dwa tygodnie, nie byla w ciazy, poprostu tak sie zdarzylo i juz

Gość wędzony łosoś
mojej koleżance się spóźniał 9 dni i była w ciąży

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyy
jestes pewna ze to nie ciaza? mi sie kiedts spozniala dwa tygodnie z powodu jakiejs dysfunkcji hormonalnej

Gość może hormony
ci się rozregulowały,przyczyn może być wiele.

Gość gość
"szczerze wątpię" a test robiłaś by się upewnić? :)

daje 1%/100% , że to ciąża. Zabezpieczamy się i nie kochaliśmy się podczas dni płodnych. Chociaż już sama nie wiem, powoli wariuję.

Własnie co do odchudzania, to od jakiegoś czasu jestem na diecie, a przez ostatnie stresy w ciągu 2 dni prawie 5 kg schudłam.

Gość gość
Dni płodne potrafią się przesunąć :)

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyy
idz do lekarza, mi przepisal tabletki Luteine i po hmm chyba 9 dniach dostalam miesiaczke

Do lekarza mogę się wybrać dopiero za tydzień. Dodam jeszcze, że w dniach kiedy miałam dostać miesiączkę miałam leciutkie plamienie, dosłownie znikome :/

Gość rortd
Mi się spóźnia drugi dzień. Dwa tygodnie temu oddawałam krew i to chyba dlatego...

Zmartwiona widzę, że mój rocznik jesteś. No mi do dzieci jeszcze nie spieszno :/

Jeszcze mi się przypomniało, że z jakiś miesiąc temu brałam silny antybiotyk, bo podejrzewali u mnie zapalenie płuc. Moze to też ma jakiś związek?

Zmiana klimatu, to bardzo możliwe, bo słyszałam nie raz o takich przypadkach ... Ty już chociaż test robiłaś, więc masz już jako taką pewność, że to nie ciąża. Ehhh, ja jutro zrobie ten nieszczęsny teścik...

napisz pozniej co i jak... zrobilam dwa testy , owszem , ale czuje sie taka zmeczona.. co zjem to mnie brzuch boli , na wymioty zbiera , mzoe to jednak ciaza ;(

mnie na wymioty nie zbiera, z objawów ciążowych, to chyba tylko zgaga, którą miałam ze 3 dni pod rząd, ale wcześniej też kilka razy mi się zdarzała, no i piersi mam strasznie wrażliwe, ale to i przed okresem taki objaw jest. Dzisiaj to ja jestem strzępkiem nerwów, szkoda że nie ma gdzie w tej chwili kupić testu, muszę czekać do jutra ....

I przez ten cały czas pobolewają mnie jajniki, raz mocniej, raz słabiutko, ale cały czas coś sie tam niby dzieje :/

U mnie wciąż miesiączki brak ;/ Właśnie siedze z termoforem i się grzeje, mam nadzieje, że może coś pomoże... Poźniej, gdzieś tak pod wieczór kupuję test, ale dopiero we wtorek będę mogła się pochwalić wynikiem, bo wyjeżdżam i raczej nie będę mieć dostępu do internetu

Gość może audytor
joti - ja tak miałam. z powodu stresu. schudłam 5 kilo w tydzień, bo nie mogłam jeść i okres mi się zatrzymał na 3 miechy. Teraz niby wrócił, ale trwa drugi tydzień:/

może audytor - dzięki za cień nadziei, bo już naprawdę zaczynam wariować z myślą, że to może być ciąża... Na dziecko nie mam na razie warunków. Skoro okresu nie miałaś , aż trzy miesiące, to chyba musi się to na zdrowiu odbić? Współczuję ...