Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaczunając poważnie starania

Za którym razem(po ilu cyklach) udało Wam się zajść w ciąże?

Polecane posty

cześć dziewczyny my z mężem dopiero zaczeliśmy sie starać i to raczej na etapie co ma być to będzie.Jutro robię test będzie to mój 30dc ogólnie zawsze trwały 32 czasami 30 dni mam nadzieję że to nie za wcześnie a co do objawów to na początku jakieś takie dziwne bekanie takie puste(dokładnie nie wiem czy to objaw)zgaga zero objawów jak zwykle przy okresie.Wszystko mi śmierdzi.Zobaczymy

To też zależy chyba od wieku... Pierwsza ciąża....nieplanowana, w sumie nie wiadomo kiedy 3 miesiące poślubie, a nie chcieliśmy tak szybko -(miałam 20 lat) Druga ciąża planowana - w 1 cyklu - ( miałam 24 lata) Trzecia ciąża planowana - po 11 miesiącach !!! ( miałam 41 lat)

Witajcie !!!! :) Ja się staram już roczek i nic :( Teraz biorę hormonki na regulacę cyklu , wciąż pełna nadziei ,chociaż są takie chwile kiedy dopada mnie zwątpienie :( Brałam tabletki anty przez 7 lat i teraz mam... rozmontowały mnie na maxa... Pozdrawiam :)

Witajcie !!!! :) Ja się staram już roczek i nic :( Teraz biorę hormonki na regulacę cyklu , wciąż pełna nadziei ,chociaż są takie chwile kiedy dopada mnie zwątpienie :( Brałam tabletki anty przez 7 lat i teraz mam... rozmontowały mnie na maxa... Pozdrawiam :)

Gość fffffffffffffffffffffff
zaszłam w 4 cyklu starań :)