Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha92

czy jestem jeszcze dziewicą?!

Polecane posty

Gość mycha92

z moim facetem uprawiamy seks analny bo chcę utrzymać dziewictwo aż do ślubu... ale ostatnio jedna koleżanka mnie wyśmiała że już nie jestem dziewicą i juz nie wiem :(:(:(

Gość Basia z Podlasia
spadaj kurwo

Gość mycha92
ale czemu k*rwo? przecież robię to tylko z facetami z któymi chodzę

Gość 123qwertyX
Nie jesteś dziewicą i już nigdy nią nie będziesz, dajesz w kakao jakimś burkom z podwórka idź się j... puszczalska gówniaro!

Gość mądra bestia
Dziewictwo trzymane do ślubu, to przede wszystkim kwestia wiary, a co za tym idzie chodzi o to by unikać kontaktów, jakichkolwiek kontaktów seksualnych. Dawanie w kakao to też sex, zresztą sama nazwałaś go sexem analnym. Ile masz lat, 15?

Gość Pies Kaflowy
Moim zdaniem.. to zależy w sumie od Ciebie.. jeżeli chcialas zachować czystość az do ślubu, to Ci niestety nie wyszlo.. Ale jezeli uwazasz, ze dziewictwo, to zachowanie jedynie błony dziewiczej, no to jestes dziewicą.. Podobno dziewictwo, to stan umysłu..

Gość mycha92
Zapomnialam dodać, że mój luby robi mi kake na klate, a potem rozmazuje to swoimi przeszczepami... A mi juz przez ten seź analny nie trzyma silikonowy zaworek.. Poważnie zastanawiam sie nad tym zeby skonczyć sex analny. :(