Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w przestrzeni

Chude znaczy nienormalne !! Dziewczyna z klasą musi mieć troche ciała

Polecane posty

Gość zagubiona w przestrzeni

glupia moda i debilki ktore ida za tym jak glupie owce:o nie dajcie sie zmanipulowac chorym psychicznie ludziom dziewczyna musi miec cialo i juz :p

to prawda zgadzam sie z tym, zgadza sie moj chlopak, zgodziliby sie z tym moi byli i wiekszosc dojrzalych mezczyzn jakich znam....ja jak schudne od razu dostaje repreymende:):) o0d mojego...bo piersi za male, bo brzuszek za plaski itd

A co mają powiedzieć te, które są naturalnie drobne i atakowane przez panny, które greenpiece chroni?

Gość he he he dobre
Ciało owszem powinna mieć, ale tłuszczu ani grama Jedrną skórke i gibkie umięśnine ciałko

Gość he he he dobre
"brzuszek za płąski" he he he dawno się tak nie uśmiałam :):):):) Niezły z j e b z tego twojego faceta

Ciało kobiety w 20% powinien stanowić tłuszcz...ale wystarczy go trochę na biodrach i biuście :D

Gość chuuda
ja sie nie dam obrazac! jestem chuda i jestem normalna. to ze nie moge przytyc to nie moja wina. moj chlopak akceptuje to jaka jestem i mu sie podobam. wiec ja nie widze problemu.

Gość he he he dobre
kiedyś ważąc 62kg przy wzroście 160cm miałam 33% tłuszczu (mierzone w profesjonalnym gabinecie) Owszem byłam gruba nie przeczę, ale zastanawiam się jaki % mają laski które waża 100...

Gość max xander max
Dokładnie. Chude wieszaki i zapuszczone są straszne ! Dziewczyna z klasą musi mieć trochę ciała. Nie mam być gruba czy pulchna ale ... No kurcze czy to trzeba tłumaczyć ! Trochę wyobraźni !

Gość he he he dobre
Bardzo wiele!!!! Inteligentna, wymagająca czegoś od zycia kobieta, nie zrobi z siebie na własne życzenie tucznika Grubasy to osoby upośledzone (pomijając tych, ktrzy mają nadwagę z powodów innych niż obżarstwo). ZADEN normalny człowiek nie zrobi z siebie swiadomie potwora!!!!!!

Gość On 35
kobietki:) tutaj zauważyłem mądry wpis co ma zrobić dziewczyna która jest drobna z natury waszym zdaniem kobietki?

Gość siano w głowie
Czy autorka to ta sama dziewczyna która niedawno żałożyła inny wątek i rozczulała się jakie to sraszne że chude laski mogą zmieniac facetów a grubsze nie?? Żenada :/ Zień taktyke nikt nie będzie współczuł laskom które zamiast ćwiczyć i spalać tłuszcz zajadają w domu chipsy...

Gość chude z przymusu są
pod dyktatura projektantów -gejów(oni wolą chłopców a modelki swą figurą ich przypominają),teoria zresztą już znana psychologii