Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja pierdolona ksiezniczka

te meskie cipki

Polecane posty

Gość twoja pierdolona ksiezniczka

Od faceta oczekuje silnego, niezależnego charakteru, oparcia, ciepła... Studiuję, mam mieszkanie i samochód, co raz więcej jest facetów interesownych. Zdajecie sobie sprawę i nie próbujcie mnie opluwać, ze ....otóż poznałam chłopaka, jest ambitny, pracowity, ułozony, mieszka z mamusia, jest w moim wieku i nie ma samochodu. Jezdzimy na kolacje, wieczory, spotkania- moim, przy czym on jest tak lewy, ze nie potrafi poradzic sobie z zamkiem :/ Zaangażował sie, ale mam go dość. Zachowuje sie jak dziewczynka, zaczynam juz chukać na niego ''Oooobudź się księżniczko'', bo nie moge juz na niego patrzec. Myślałam, ze kasa to nie wszystko, ale facet musi byc zaradniejszy i miec wiecej, zebysmy go szanowaly i wiedzialy, ze mozemy na niego liczyc, bo to ON, jest TEN SILNY.

Gość gwoli wyjasnienia...
und?

Gość max xander max
Jabał cię pies jebała cała wieś ! :D Ja spotkałem taką księżniczkę jebaną, wytykała mi wszystko. Najmniejszy drobiazg. Jej mamusia to samo , druga oh ah ! Mam was gdzieś pojebane laski. Uczucia nic dla was nie znaczą. Facet to wg was przedmiot z parametrami taki wzrost, tyle kasy, taka praca, taka fura, taki apartament, przypierdolić musi nieraz, zjebać słownie, traktować jak "macho" jak sukę. To was kręci. Chuj z Tobą . Pierdol się o jebany słup i ze swoimi kurwa biznesmenami i ruchaczami ! Wolę być sam chyba i żyć sobie miłością którą kiedyś czułem do takiej jednej jak ty póki jej nie odpierdoliło przez jednego ruchacza bawidamka bankowca !

max zrob sobie wycieczke do Azji...tam pelno takich, jakich ty poszukujesz

Gość max xander max
Wytykała mi takie bzdury jak ją bardzo kochałem że bolało do łez. A ona się z tego śmiała ! Wyśmiewała wszystko, że nie mam samochodu, apartamentu na mokotowie, zagniecenie na koszuli, że nie używam drogich kosmetyków, że nie chodzę na bale i do najlepszych klubów w warszawie... Chuj z wami. Pierdolcie się z waszymi skurwysynami, skoro dla was uczucia nic nie znaczą, albo to dodatek do kasy i wyglądu. Pozerki, pustaki i blachary ! Słome sobie z butów powyjmujcie wieśniary !

Gość max xander max
gwoli wyjaśnienia - ja już nie poszukuję. Żyję sobie z miłością w sercu do tej którą pokochałem kiedyś :)

nie zartuj, szkoda zycia

Gość sponsor z warszawy jestem
Autorko. Ja podobnie jak przedmówca pokochałem kiedyś taką jak ty. Chciałem być jej wierny. Jej jednej. Pokochałem całym sobą. A jak okazywałem takiej jak ty uczucia to mnie wyśmiewała że nie jestem twardy! A ona jeszcze później potraktowała mnie jak szmatę. Nie pasowałem do niej poziomem kasy i wolała jakiegoś zakłamanego kutasa co pięknie gadał. Bolało jak cholera. Miesiące bólu i cierpienia. Teraz jak potrzebuję to sobie kupuję takie jak ty , sponsoruję ! Bawię się nimi jak taka jak ty bawiła się mną, a one jeszcze głupie robią wszystko co chcę z uśmiechem. Nie mam miłości,nie okazuję im uczuć ale mam ich fizyczność. I co najważniejsze nie ranią mi uczuć - nawet się nie odważą powiedzieć cokolwiek co by mnie zraniło, uśmiechają się, robią dobrze, jak chcę z nimi gdzieś wyjść to nigdy nie usłyszałem, że nie i tu jakieś kłamstwa, tylko słyszę bardzo chętnie ! Dbają o siebie, starają się i najważniejsze ... NIE RANIĄ MI UCZUĆ CELOWO !!! Mogę usłyszeć kilka ciepłych słów nawet nieraz od nich. Za to jestem im bardzo wdzięczny. Bo od takiej jak ty to mogłem usłyszeć po pewnym czasie tylko słowa które sprawiały ból. Nawet jak pytałem jak się czuje to potrafiła mnie dotknąć boleśnie swoją odpowiedzią :( I wiesz co. Tak je traktując dwie nawet powiedziały, że mnie kochają !

Gość materialna dzi*ko
pokazuj sie troche na jakichs bankietach i balach, zaraz Cie jakis z grubym portfelem poderwie jak jestes ładna. ALE PAMIETAJ !! To nie bedzie na długo ;)

Gość max xander max
gwoli wyjasnienia... nie zartuj, szkoda zycia Ja już nie mogę liczyć na normalne życie. Za miłość i uczucia zaliczałem od dziewczyn i kobiet takie jazdy, że miałem ich dość. Przy tej jednej poczułem piękne uczucie. Powiedziałem sobie coś w stylu spróbuję jeszcze ten raz - this is my final mission ! Postawiłem wszystko na jedną kartę. Dostałem nożem w plecy. Boli do dziś i boleć będzie całe życie. Nigdy nie szukałem na siłę. Nie chodziłem na imprezy. Szedłem przez zycie i dopiero jak do którejś coś poczułem to starałem się o nią powalczyć. Jednak trafiam chyba i czuję coś tylko do samych idiotek bez serca. Zawsze w efekcie końcowym dostawałem strzał w serce i ból. Nie chcę, żeby z miłości robił się ból. Wolę sobie żyć chyba sam. Niech sobie idą wszystkie panienki do tych chujków co je puszczają na lewo i prawo i niech się potem żalą że im źle. Ja już chyba mam dość takiego podejścia jak autorki. Będę potrzebował bardzo seksu to się przełamię i zacznę chodzić na dziwki.

Gość max xander max
zawsze szczery bo serce nie sluga? Moje serce jest chyba jakieś dziwne. Zawsze poczuję coś tylko i wyłącznie do dziewczyny która albo ma problemy z psychiką z sobą, albo jest pod płaszczykiem rodziców, albo jest pustą materialistką, albo akurat ma kogoś itp. Mam już chyba dość. Przestaję powoli zwracać uwagę na jakiekolwiek dziewczyny. Już nawet nie mam ochoty o żadną walczyć, bo im mocniej walczę tym większy ból mi sprawi.

Gość max xander max
zawsze szczery jest tu paru takich samych meczennikow, znajdziesz ukojenie Mam ich gdzieś. Zacznę chyba żyć sam dla siebie. Żadna mnie wtedy nie zrani. Kobiety jak widzę wolą prostaków czy zdradzających je pajaców ! Dla nich mają szacun bo są od nich zależne albo wiedzą, że facet je zjebie albo przypierdoli, albo pójdzie do innej !

chlopie nie chrzan jak piczka tylko wez sie w garsc, napij wodki, zagraj w pilke i zyj :-) wartosciowe kobiety sie znajda same, chyba ze szukasz mamusi :-)

Gość max xander max
Przez ostatnie 10 lat spotykałem praktycznie same takie jak napisałem.

Gość ewelusia87
Autorka ma rację, ja też szukam faceta a nie męskiej cipy. To facet ma być tym silniejszym, i czy wam to się podoba, czy nie to w dalszym ciągu na was spoczywa obowiązek większy by utrzymać rodzinę na jako takim poziomie. I nie zasłaniajcie się tu nami, a ni nie róbcie z siebie ofiar losu tylko zachowujcie się jak na faceta przystało.

ludzie dobierają się na zasadzie mniej wiecej tego samego poziomu atrakcyjnosci (zwykle) wiec niezbyt dobrze o Tobie swiadczy, ze takiego wybrałas

Gość zaden szanujacy sie facet
nie uchyla sie od zadnych obowiazkow, pytanie tylko gdzie znalezc sensowna kobiete? Wiekszosc to pustaki albo suki jak autorka, kompletne zera emocjonalne

Gość swiry wszedzie sa
matko, jakas ty ewelusia pojebana. gdzie sie takie uchowalo?

Gość Al Bundyyyy
ewelusia takie zadufane panny to jem na śniadanie. Po co mi taki pustak, jak Ty skoro tyle cegiełek na świecie.

Gość Al Bundyyyy
i z resztą po co mi browar, skro tyle piwa na świecie :D Panny są głupie, rzucisz kasą i nadstawiają cipę, ewelusia jest jedną z najbardziej przekupnych. Byle arabowi by dała za kilka $ !

Gość bgg
twoja pierdolona ksiezniczka - wiem o co Ci chodzi i wiem co jest tego przyczyna i tutaj juz nic nie da sie zrobic, pozostaje znalezc sobie biznesmena i dawac mu tylka za dobra jakie on posiada a bylo byc po prostu kobieta a nie brac sie za swiat od strony meskiej i zatepowac w sobie faceta - teraz musisz juz mierzyc max wysoko albo zostac sama gdyz spiepszylac cos i nie bedziesz juz nigdy prawdziwa kobieca delikatna ktora facet moze pokochac potroszczyc sie dlatego istnieje cos takiego jak biznesmeni szukajacych dziurek do ruch...a to twoja jedyna szansa juz - nie pisze zlosliwie do Ciebie tego bo juz jest za pozno ale przy okazji przemyslalem dlaczego kobiety daza do posadania cech meskich - przeciez to tworzy nieumiejetnosc relacji UCZUCIOWEJ z facetem

bgg cos w tym jest, co napisales

Gość ewelusia87
uderz w stół a ,,,:D heh dobre. A do twojej informacji nie jestem pusta bo studiuję na PAŃSTWOWEJ uczelni już na mgr, więc możesz swoje słowa schować nie powiem gdzie... Byle arabowi by dała za kilka $ !-gustuję w Polakach to po 1 a po 2 mój facet jeszcze też studiuje i nie mamy za dużo, więc daruj sobie uszczypliwości. A twój nick mówi sam za siebie:D

Gość zaden szanujacy sie facet
studiujesz na panstwowej uczelni? O kurva, zdjecia do gazety ci nie zrobili z tego powodu? SMiech na sali, to jakas marna prowokacja

Gość sponsor z warszawy jestem
Dokładnie tak !!! Mężczyzna jak ja potrzebowałem zawszę takiej drobnej istoty, którą będę kochał, o którą będę się troszczył, dbał i dla której będę robił wszystko co tylko zdołam. I która będzie kochać mnie, nie to co mam czy co umiem robić. Nie chcę bezdusznej pustej dupy co będzie ze mną jak będzie kasa i wygoda, a jak coś się stanie w życiu to mnie zostawi ! Dlatego nie angażuję się już uczuciowo i sponsoruję dziewczyny, które są miłe i fajne choć za kasę.