Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek xx

Pierścionek dla ukochanej. Proszę o ocenę.

Polecane posty

Gość macedoński pierścionek
Ja myślę że dziewczynie spodobałby się delikatny pierścioneczek, z delikatnym oczkiem i niekoniecznie o klasycznym wyglądzie zaręczynowego pierścionka, skoro podkreśliłeś że nie przepada za takimi. te które proponujesz niemało kosztują, ale jakieś takie masywne, mnie przypadły natomiast do gustu tego typu, tylko akurat z białego złota, ale model jest fajny http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,3722 ja osobiście dostałam bardzo delikatny prosty pierścionek i jestem bardzo zadowolona.

Gość macedoński pierścionek
to ten, link cały mi się nie wkleił poprzednio;)

Gość Marek xx
Dziękuję za propozycje. Rzeczywiście może lepiej wybrać coś delikatniejszego. Tym bardziej, że dziewczyna ma szczuplutkie palce.

Gość moim_skromnym_zdaniem__
model z białym złotem jest dużo ładniejszy. poza tym pierścionek, mimo że nie w moim stylu, jest całkiem ładny. jeżeli wciąż nie jesteś pewien to zapytaj najlepszą przyjaciołkę swojej żony o zdanie. o ile oczywiście nie jest straszną plotkarą ;)

Gość moim_skromnym_zdaniem__
szafirek - fajny pierścionek ;) pomysł dobry :)

Gość a mnie się podobaa
ten pierwszy który autor chciał zakupic, ja tez taki chcę jest piękny

Gość edusia...
zazdroszcze twojej dziewczynie, choc jeden zadaje sobie trud i zastanawia sie porzadnie nad wyborem pierscioka a nie kupuje byle co

Gość zaręczona0908
z apartu wzór 100.05 - ja mam taki i tez nie nosze biżuterii, ale ten mnie nie razi i pasuje do mnie :) oczywiśćie wcześniej oglądaliśmy pierścionki wspólnie, ale wybrał narzeczony.

Gość zaręczona0908
przepraszam - 100.105

Gość milena___________
Autorze, nie słuchaj tych komentarzy, tylko kup pierścionek, który będzie pasować twojej dziewczynie, a nie jakimś babom z prezentującego żenujący poziom forum! :o

Gość o jaaa 17 za wcześnie??
ale gówniane pierścionki wklejacie masakra !!!!:O rzygam na klasyczne bo każda ma takie gówna :O

Gość straszne wsiórstwo te zabawy
http://sklep.zareczyny.pl/index.php?d1=2&d2=4 25&d3=-1&d4=0&id=282&p=0&x=0&p1=0&p2=0&session=cWTHjZIm&k=0& dd=5&pp=1 taki to moje dziecko dostało od ciotki ze sklepu z zabawkami-tylko wiadomo zwykły metal itd. skończcie z tymi żenadami, połowa z was pewnie poleciała do ślubu w sukni pronvais lorna z czymś takim na palcu. Zwykłe kopiuj wklej - kopie