Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka_mrówka

jak wymigać się ze spotkania w pracy?

Polecane posty

Gość pracowniczka_mrówka

mam spotkanie integracyjne, niby tylko obiad ale ludzie coś przebąkują o tym, żeby iiść potem na jakąś imprezę czy coś. Nie mam na to najmniejszej ochoty, oni nie są jakimiś moimi przyjaciółmi czy coś a w ogóle nie lubię takich imprez. Muszę się jakoś wymigać po tym obiedzie ale nie wiem jak, co powiedzieć..poradźcie

Gość pracowniczka_mrówka
??

Gość odpowiem......
powiedz że musisz znikać bo dziś dostałaś wiadomość że rodzinka niespodziewanie przyjeżdża i trzeba ich jakoś ugościć ...oczywiście z miną wyrażającą wielkie niezadowolenie że musisz sobie odpuścić imprezkę w gronie kolegów :D

takie spotkania sa fajne my tez se takie robimy i tez nie wszyscy sie kachamy idz co Ci zalezy jak ci nie bedzie podobało na imprezie powiesz ze ci obiad zaszkodził i masz problemy jelitowo-żoładkowe :)

Gość pracowniczka_mrówka
idę tylko na ten obiad, na imprezę nie mam ochoty, nie lubię takich rzeczy a jeśli juz to z przyjaciółmi a nie z całkiem obcymi ludźmi. Muszę powiedzieć, że nie idę dopiero po obiedzie, jak zaczną coś gadać, że gdzieś jeszcze idziemy

Gość pracowniczka_mrówka
nie no muszę podać jakiś powód w miarę realistyczny

Gość oooooooooooki%
Lepiej iść na tą imprezę i nawet trochę się pomęczyć, bo potem krzywo będą na Ciebie patrzeć. Taka jest prawda.

Gość pracowniczka_mrówka
w dupie to mam

Gość justgonnastandthere
to jak to masz w dupie, to powiedz, ze nie masz ochoty albo ze masz inne plany na wieczor i tyle

Gość pracowniczka_mrówka
powiem, że współlokator robi urodziny i muszę być bo bardzo zapraszał to akurat prawda