Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wero NIKA

Grupa Krwi przeczytajcie

Polecane posty

do jasnej cholery juz byl tu taki topik gowno prawda grupa krwi nie ma nic wspolnego z szybkim zajsciem badz szybkim nie zajsciem w ciaze powiedz ile jeszcze takich samych badz podobnych topikow zalozysz ? ludzie czy wy naprawde tak we wszystko wierzycie co czytacie ? gdybym ja napisala ze stolica polski jest Wroclaw tez byscie uwierzyli ?

Gość wero NIKA
weź się nie pluj :o skoro są badania na ten temat to znaczy ze coś w tym jest. a topik założyłam pierwszy raz. jesteś jak pasożyt w każdym topiku siedzisz, niedługo z lodówki wyskoczysz won!

:D:D pewnie ze wyskocze wraz z tluczkiem :D:O siedze bo mam czas, a teraz bede jeszcze dluzej siedziec bo mam 2 tyg urlop :D:D aaa i sama sie puknij w leb :D

no ale ze co chcesz nam powiedziec ze grupa krwi A nie zajdzie tak szybko w ciaze jak grupa krwi 0 a co to ma wspolnego owulacja pecherzyki z grupa krwi ? ja nie wierze w takie coraz to najnowsze pierdoly naukowcow a i przepraszam autorko ty napisalas ze mam sie nie pluc , ja zrozumialam ze mam sie puknac :D sorry :D

Gość ????
acha kiedyś były badania ze dzieci urodzone zimą są mądrzejsze od tych urodzonych latem. Na prawdę skupiliby się na leczeniu raka a nie na pierdołach i pseudo badaniach.

Gość wero NIKA
dałam artykuł do przeczytania .bez komentarza, ale nie wiem czy to zauważyłaś. będziesz tu niebawem tak 'miło' widziana jak jagoda co załatwiła sobie macierzyński

ale co ja takiego napisalam ? ze we wszystko wierzycie co przeczytacie ? no ludzie ja w to nie wierze bo co ma grupa krwi wspolnego z zajsciem w ciaze wyrazilam swoja opinie i ma tu ktos racje , powinni sie zajmowac nowotworami a nie wsciskac totalna klape ludzia w pl to we wszytsko wierza

Gość wero NIKA
tylko, że od razu tak trzeba było napisać, a nie tonem oburzonej panny. pozdro

ale ja nie jestem oburzona dla mnie to jest glupota jak czyta sie ze niby grupa A sprzyja w zajsciu w ciaze a grupa 0 z wiekiem ma uszkodzone jajeczka ale to chyba normalne ze kobieta 40 letnia moze miec problemy z zajsciem ale tu chyba nic nie ma sie do grupy krwi bo gdyby niby kazda kobieta z grupa 0 to by czekala i czekala na to zajscie w ciaze ... a to jest grupa najczesciej spotykana wiec ja w to nie wierze wyzej podalam link ktory dzis temat juz sie pojawil dot.grup krwi mysle ze to jedna wielka bujda .

Gość najczesciej spotykana to jest
grupa A , natomiast najrzadsza jest AB

no kolejna rzecz do robienia sensacji, zaraz po szczepionkach ;) od wczoraj bodajże ze trzy albo i cztery tematy...

Gość najczęstsza jest
A a najrzadsza grupa 0 AB jest najmłodsza, ale wcale nie najrzadszą. Wszyscy którzy mają grupę zero są uniwersalnymi dawcami. Ludzie z grupą krwi AB są uniwersalnymi biorcami. Ja mam grupę AB RH+ i moje dzieci mają taką samą. Mąż ma grupę A