Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icojamamkipic

koncze 16 lat i nie wiem jaki alkohol

Polecane posty

Gość icojamamkipic

nie chce wydawac duzo nie chce piwa chce cos slodkiego jakies slodkie tanie wino i jest jakas tania whisky ? aaa i jescze wodka , tyle ich tam jest , ja nie wiem jak one sie roznia ;/

Jest takie wino Cavalier, w hipermarkecie kupisz. Bardzo tanie, słodkie, i niezbyt mocne. Oczywiście wiesz, że pijane w sztok nastolatki = zdemolowane mieszkanie?

Gość alkohol od lat 18
😠

Gość icojamamkipic
nie mam ochoty sie uwalac chce tylko posiedziec z paroma osobami i smakowac alkohol a nie wlewac sobie nie wiem ile nie umiem tak pic ;/ dla mnie liczy sie tylko smak , uwalic sie nie mam ochoty

Gość icojamamkipic
kolega kupi ;p

Gość icojamamkipic
16 to prawie 17 a od siedemastu do osiemnastu tylko rok ;p

Ech, niektórzy nie widzą różnicy między delikatnym smakowaniem a napierniczeniem się jak messerschmitt... Ja nigdy jeszcze nie byłam pijana, a troszkę wypiłam. Odkąd jestem w ciąży, brakuje mi troszkę możliwości wypicia drinka czy kieliszka wina przy okazji, ale co zrobić... Posiedzenie w gronie przyjaciół i popijanie lekkiego winka to dobra lekcja ODPOWIEDZIALNEGO picia alkoholu. Od razu widać, że autorka jest mądrym dzieciakiem.

Kup Martini bianco, Spire, i byle jaka czysta wodke. I rob drinki z tego (na szklanke kieliszek wodki, 1/3 martini i reszta sprite). Bardzod obre, wyjdzie w sumie neidrogo, bedzie tego duzo, i jest smaczne :) Do tego wykazesz sie czyms ciekawym a nie gotowcem ze sklepa :)

Dobre też mojito - setka wódki, syrop miętowy - tyle żeby było zielone i dopełnić Sprite'm. Wrzucić kawałek cytrynki albo limonki.

Gość wredna menda
Taaaa, już to widzę to kulturalne picie w wykonaniu szesnastolatków :o

Gość icojamamkipic
wredna menda , uwierz nie kazdy nastolatek = narkotyki , uwalanie sie , sypianie z kim popadnie ja jak chodze na imprezy klasowe, z kumplami to pije max 2 piwa dla zgaszenia pragnienia i tylko wino czasami ale jeszcze nigdy sie nie uwalilam i nie zamierzam ! jak widze te laski co robia to przykro mi ch , naprawde ..

Gość czarna nikola wie