Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSSSSSSSSSSEEEKSOHOLIKA

Co byscie pomysleli o lasce która uprawia seks z facetami z netu?

Polecane posty

wybiera tylko tych co jej sie podobają i zaspakaja swoje potrzeby?? bez angażowania sie i nie ma zadnych zasad/ to silna wyzwolona kobieta czy puszczalska?

Gość niewielkaa
Zależy kogo wybiera, jak zajetych facetów, to szmata. Jak nie, to spoko. Chociaż nie ma co podziwiać moim zdaniem.

Gość icojamamkipic
jak nie moze znalezc kogos a ma potrzeby seksualne to niech to robi jak chce :) nikogo nie krzywdzi , nie gwalci ;p robia to bo chca ja ogolnie uwazam ze w seksie powinny byc uczucia bo wtedy jest ,,pieknie'' chociaz to pojecie wzgledne i dla innych sama fizycznosc wystarczy dlatego ogolne zdanie jest takie : nie jest ani wyzwolona cyz pusczalska jest po prostu kobieta z potrzebami :)

że taniej ją wyniesie, dobry yebaka, niż elegancki wielofunkcyjny wibrator, a i czasem pogadać mozna.

kobieta w tym kraju robi co chce , tu nie islam jak ma potrzeby i szuka chętnych to jej sprawa nie moja doopa tylko jej :D

nigdy nie bierze się za zajętych. chociaż ma ochote zrobić to z facetem laski która odbiła jej chlopaka :) poza tym nie bada sie ,ale seks tylko w gumkavch uprawia

Gość gfgdfgdfgdgd
puszczalska. co wy gadacie ze wyzwolona? teraz wyobrazzie sobie ze to wasza siostra albo dziewczyna i co? zwykla puszczalska i byscie jej kazali przestac i z panna nigdy buyscie sie nie zwiazali.

cieszy mnie że macie takie nowoczesne poglądy. wibrator też jest okej , chociaż seks z żywym facetem bardziej mnie kręci...

Gość uuuuuuuuh
czytam czytam te odpowiedzi i O KURWA nie wierze. ja jestem nadal na kafe?