Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilla...

Jestem w ciąży, a klepię biede....

Polecane posty

Gość Vanilla...

Pisze nie po to, by prosić o pomoc lub jak to kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała żebrać... tylko po to, by się pożalić :( jestem załamana... nie mam pracy, mąż swoją stracił, rachunki nie zapłacone, w portfelu pusto, a w lodówce tylko światło, dziecko moje to pewnie anemikiem będzie... i nawet nie mam z kim sobie pogadać, czy ktoś mnie przytuli? :(

Gość bele de jour1
Ja Cie przytulam. Bedzie dobrze zobaczysz

przytulam internetowo :( kiepska syt. macie a dlaczego zwolnili twojego ? niech rozejrzy sie jak najszybciej za nowa praca powodzenia zycze :)

Przykro mi :( Maz pewnie niedlugo nowa prace znajdzie nie zalamuj sie tylko go wygon na caly dzien zeby pracy szukal, teraz powinnas sie dobrze odzywiac i nie stresowac.

Gość a mops nie pomoże
wiem co czujesz bo przez pewien czas mój mąż też nie mial pracy, był na moim utrzymaniu, byliśmy w o tyle lepszej syt ze mieszkamy z rodzicami moimi i oni bardzo nam pomogli...

Dacie radę. Mąż na pewno znajdzie pracę. Jest tatą, więc będzie to dla niego mobilizacja.

Gość Vanilla...
Redukcja etatów tak zwana. Szuka, ale jest kiepsko. Ja nie moge pracować bo ciążę mam zagrozona, bo tak to bym poszla do kazdej pracy. On wczesniej dobrze zarabial i nie przypuszczalismy, ze go zwolnia. Na rodzine nie moge nawet liczyc, bo w kwestii rozmów są niestety zawodni. A prosic ich o pomoc juz mi glupio i tak wszyscy nas obgaduja. Staram sie sprzedac mieszkanie, ale tez mi nie wychodzi a od tych wszystkich formalnosci juz glowa mnie boli. Nie wiem co mam robic, maz nawet mnie juz nie przytula, bo przychodzi do domu zly, po bezskutecznych poszukiwaniach, klocimy sie, mam dosc wszystkiego. :(

Gość Ta! Majka
A ile macie lat i jak długo jesteście ze sobą? Dlaczego was wszyscy obgadują?

Gość Vanilla...
A co do odzywiania to tragedia, chleb serek, tania wedlina, i tak w kółko... boje sie jak to maleństwo urośnie... :(

Gość Vanilla...
23, pół roku po ślubie, 7 lat razem, gadają bo lubią tematy typu - ktoś sobie nie radzi, a jak usłyszeli o sprzedaży mieszkania to zaczęli się wtrącać i krytykować.

Gość bele de jour1
skad jestes?

Gość Vanilla...
Chce zamienić na mniejsze i w innej lokalizacji, żeby zostało trochę pieniedzy na splate kredytu i długów. Mysle tez o wizycie w Opiece Społ.

Gość Vanilla...
Z Krakowa...

Gość bele de jour1
aaaaa bylam ostatnio w krakowie. Piekne miasto. Ale nie o tym. Oczywicie idz do opieki spolecznej. jestes w ciazy i mysle, ze nalezy Ci sie jakas pomoc. Poza tym nie wstydz sie odwiedzac takie miejsca jak Caritas. na kiedy masz termin?

Gość b1eata
urosnie urosnie ja w 2 ciazy jadlam jogurt truskawkowy bulke bez masla i ostatecznie jakas zupe jak mialam ochote i tak kazdego dnia inie dlatego ze kasy nie bylo tylko takie zachcianki mialam i to przez cala ciaze a maly mial 3350/53 wiec norma maz znajdzie prace przeciez ma motywacje ;)

vanilla podaj adres mi na emaila patizzzek23@poczta.fm zakupie za chwilke witaminki ciazowe ci jesli to choc odrobinke ci pomoze i podam twoj adres wiec powinny szybko dojsc jakie zazywasz?

Gość Ta! Majka
Gadaniem ludzi się nie przejmuj, lubią ludzkie tragedie. To Twoje życie i Tobie ma być dobrze, a nie innym. Wiem to, bo zaczynam właśnie walkę z depresją pomimo, że matka uważa mnie za słabą idiotkęm której wszystko dała a nie potrafiła obie poradzić z odejściem faceta. Nie wierzę jeszcze, że będzie dobrze, ale staram się pozytywnie nastawiać... Przynajmniej się staram i robię to dla siebie, nie dla innych.

Gość przytulam :)
Vanilla przytulam Cię. Zobaczysz jakoś wszystko się ułoży-mąż na pewno znajdzie pracę :) A w którym tygodniu jesteś?

Gość mysiapysia
oj:(:(:(tez mi smutno:(a rodzina nie moze chociaz troszeczke pomoz na ten czas co twoj facet bedzie szukał pracy??

Gość mysiapysia
a w ktorym tygodniu jestes i z kad jestes??

Gość smutne to wszystko
Autorko nie denerwuj się bo to nie dobre dla malucha.jestem przekonana że się wam ulozy.pozdrawiam

Gość bele de jour1
wlasnie odezwij sie

Gość pupiszonka
Dziecko urośnie, ale tak jakby Twoim kosztem. Jeśli nie dostarczysz organizmowi odpowiednich składników, po prostu szybciej się odwapnisz itd. Może spróbuj sprzedać na allegro jakieś książki, nieużywane sprzęty czy coś. Albo może spróbuj poszukać jakiegoś chałupnictwa. Ja byłam w ciąży zarejestrowana w PUPie i dostałam ofertę stażu, więc może i Ty mogłabyś pracować przez trzy miesiące, np. w drugim trymestrze.

Gość Vanilla...
Dzięki za wsparcie Dziewczynki 🌼 jesteście nieocenione. Mój e mail paulina146@op.pl Jestem w 14 tygodniu ciąży i w sumie czuję się dobrze po za silnymi bólami głowy spowodowanymi stresem, i osłabieniem, pewnie przez tą ubogą dietę, po niedzieli zrobię chyba morfologię.

Gość Vanilla...
Patinka wysłałam Ci maila. Buziak :*