Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *hersylka*

Mam jednorazowe zlecenie dla dobrej krawcowej! Możesz dorobić!

Polecane posty

Gość *hersylka*

Witam :) Szukam krawcowej, która uszyłaby dla laleczki o wysokości 10 cm kilka strojów - sukienek i innych. Szukam osoby, która ma sprawdzone konto na Allegro i wystawi te stroje dla mnie po uszyciu ich. Jestem w stanie zapłacić od 60 do 100 zł jednorazowo za naprawdę piękne stroje. :) Jeśli jakaś kobieta jest chętna podjąć się zadania i chce dorobić, proszę zostawić namiar, odezwę się. NIE CHODZI o stroje szydełkowe! Roboty szydełkowe odpadają, wyłącznie materiał + nitka :) Pozdrawiam!

Gość nic w glowie buu
a msz jakies fotki tych sukienek..co chesz uszyc?

Gość a czemu akurat na Allegro
nie można Ci wysłać tych ciuszków normalnie?

Gość *hersylka*
Na razie nie mam fotek sukienek, bo nie wiem czy znajdę w ogóle chętną osobę. Wolałabym przez Allegro, bo jest to jakiś sposób weryfikacji - ja mam stare zweryfikowane konto bez ani jednego negatywu czy neutrala, więc osoba szyjąca dla mnie też miałaby jakąś tam pewność, że nawiązuje kontakt z kimś poważnym. Mam na myśli raczej sukienki w dawnym stylu, z haleczką i bardzo ozdobne, coś jak damy wiktoriańskie. Jeśli znajdę chętną osobę, to oczywiście prześlę zdjęcia konkretnych strojów. Oprócz sukienek byłaby to jedna lub co najwyżej parę sztuk bielizny i szlafroczek.

Gość nic w glowie buu
ok zapyta mojej krawcowej..mam konto na allegro wiec bedzie bez problemu..a kobieta szyje super kreacje..:-)

Gość aż mam ochotę znów pobawić
się lalkami :D Trzymam kciuki, autorko :) A nie lepiej przejść się do krawcowej i zapytać, czy by się czegoś takiego podjęła? Mogłabyś na bieżąco kontrolować postępy w szyciu, a nie jakieś internetowe podchody?

Gość nic w glowie buu
to malenka lalka wiec krawcowa musi byc naprawde dobra:-)

Gość *hersylka*
No mieszkam akurat w małej miejscowości, i po prostu nie wierzę, że jakaś prosta krawcowa, które całe życie skracała spódnice i wszywała zamki, podejmie się takiego zadania. ;) A nawet gdyby się podjęła, to cała moja miejscowość będzie niebawem wiedzieć o moim nietypowym zleceniu, a ja nie lubię bycia "celebrity" :D Będę tu zaglądać, czy zgłosi się chętna osoba. :)