Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotanaaaaaa22__

WEJDŹCIE PROSZE- co o tym myślicie?

Polecane posty

Hej... Ja mam 22 lata moj mąz ma 23, mamy 2 letnia córeczke... Przyjaznimy sie od jakis 6 lat z nasza dobra kolezanka... jej mąż nie bardzo sie z nami chce zadawac ma dziwny charakter ale coz... sprawa ma sie tak ze oni staraja sie o dziecko od jakis 9 miesiecy i nic... moj maz zawsze sie smial i w zartach powtarzaal ze moze uzyczyc jej swojego nasienia bo wkoncu to on robi najładniejsze dzieci na swiecie , jakies 2 miesiace temu zaistniala u nas dosc dziwna sytuacja..prawde mowiac nie wiem jak moglo do tego dojsc... byl weekend mała byla u dziadkow, a ja przygotowałam impreze z okazji uodzin mojego meza.. bylo kilku znajomych i oczywiscie nasza przyjaciolka... troche wypilismy posmialimy sie bylo fajnie ... ale wkoncu goscie poszli do domu... przyjaciolka zostala z nami na noc... bo jej maz na nocke w pracy byl a pozatym dosc daleko mieszka... nie wiem jak to sie stalo ale wyladowalismy wszyscy razem w jednym lozku... no i dzialo sie choc szczegolow nie bede opisywała.... jednak nie w tym rzecz chodzi bardziej o to ze przyjaciolka oznajmiła mi 3 dni temu ze jest wkoncu w ciazy...ze jest w 8-9 tygodniu... zatkało mnie i naszly mnie dziwne mysli czy to czasami nie dziecko mojego meza... dodam ze w tamten dzien uzywalismy zabezpieczen. Oczywiscie ona tez z mezem caly czas sie starali... chyba nigdy sie nie dowiem czje to dziecko...co wy o tym sadzicie... i jak mam sie zachowac...

Gość xcvccccccccccccccc
Ja pierdzielę... :O Ale prowo albo macie zryte berety :/

Gość normallnieee
A jak masz sie zachowac, zgodzilas sie na trujkat to zgodzisz sie na to, ze twoja przyjacioplka nosi dziecko twego meza. W koncu jestescie juz teraz jedna rodzina, skoro sypiacie razem to czemu nie laczyc sie jeszcze poprzez dzieci;)

hhm skoro poszaleliście w trójke po imprezce to całkiem mozliwe że koleżanka spodziewa się dziecka twojego męza. może jej mąz jest bezpołodny

Gość Są takie dni...
Po pierwsze nie wyobrażam sobie żeby mi się taka sytuacja przydarzyła.... Ale pomijając ten fakt to to jeśli ona zaszła w ciążę właśnie z Twoim mężem to szczerze współczuje. A jest to całkiem możliwe jeśli się nie zabezpieczaliście, a oni od prawie roku starali się o dzieciaczka z marnym skutkiem. Nie wiem jak bym się czuła myśląc że z takiej sytuacji wynikła całkiem poważna sprawa. Nie wiem jak bym żyła z myślą, że ta kobieta nosi w sobie dziecko mojego męża. Dla mnie to chora sytuacja. No ale za swoje błędy (jeśli można to traktować w tych kategoriach) ponosi się konsekwencje.

a odpowiadajac na twoje pytanie co myslimy : to ja mysle ze jestescie nie odpowiedzialni jak jasna cholera, i w dodatku jestem zdruzgotana :O moze i dziecko twojego meza 50/50% szans .

Gość ankkaaaaa
JAK UROSNIE POZNASZ DO KOGO PODOBNE

Tak wiem, ze to bylo nie odpowiedzialne... ale niestety % robia swoje.. Sama jestem zdruzgotana tym faktem. Tak jak pisalam zabezpieczylismy sie prezerwatywa, poza tym mąż w niej nie szczytował.. Cholera jak mogłam być tak głupia, ale niestety czasu sie nie cofnie. Jej mąż oczywiście o niczm nie wie i jest święcie przeknany, że to jego dziecka (jest taka ewentualność zresztą). Swoje męzowi jeszcze nic nie mówiłam.. Nie wiem jak to zrobię.. Masakra jakaś normalnie... A to miała być tylko szalona przygoda, coś nowego.. ehh..

Gość Wy z koleżanką też
coś działałyście? Jesteś biseksualna? :o Nie chciałabym mieć matki bi. Żal mi twoich dzieci.

Gość xsxsxsxsx
fajna mialas przygode, tez takie miewalismy z mezem, na szczescie ciaz z tego nie bylo :) ale po 5 latach staran gdy zaszlam w ciaze -nocowalismy u znajomych to sobie zartujemy ze pewnie kolega wskoczyl nam do lozka :)

nie wiem ale ja bym nie chciala aby moj maz kochal sie przy mnie z moja przyjaciolka i na zmiane ze mna :O moze i jestem zacofana czy kij jaki tam ale takie cos jest nie smaczne coz wielka jedna rodzina

jak juz napisalam mogla sobie pozyczyc spermy z kondoma badz jakis przebila no nie wiem jak takie orgie macie to co to zapozyczyc sperme badz przebic gumke :O zachowlaiscie sie jak gowniarze :O

Gość 22 i 23 lata to przeciez
jeszcze dzieci, wiec czego sie spodziwalas? :o

piszesz "moj maz w niej nie szczytaowal" :O przyznam sie ze zamurowalo mnie jak to przeczytalam. Obrzydlistwo!!!! Zeby sie maz slizgal raz w Tobie i potem w przyjaciolce i tak w kolko. :O Co z ciebie za kobieta ze pozwolilas na cos takiego??? A niech to bedzie dziecko twoejego meza najlepiej bardzo do niego podbne to bedziesz miec nauczke na przyszlosc. To co teraz ludzie wymyslaja to jzu przchodzi ludzkie pojecie. :P