Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zelkaxxx

ból po stosunku

Polecane posty

Domyslam sie ze taki temat juz istnieje na forum, ale niestety nie mam czasu przegladac wszystkiego, a potrzebuje rady. Okolo tydzien temu ja i moj chlopak postanowilismy zrobic to pierwszy raz. Bylismy przygotowani, mial prezerwatywy, a ja bylam przygotowana na ewentualny bol. Oczywiscie jak tylko wprowadzil swojego penisa wewnatrz mnie to zabolalo, ale bol nie byl tak nieznosny i obojgu nam sie podobalo. Nastepnego dnia bolalo mnie troche jak siadalam i w ogole, ale sadzilam, ze to normalne. Bol nie towarzyszy mi juz, ale nadal odczowam bol przy siusianiu. Nie rozumiem bo znalazlam fora na ktorych kobiety pisza, ze boli je dol brzucha. Mnie boli juz tylko przy oddawaniu moczu, ale bol jest uciazliwy, od razu dodam, ze o wiele czesciej musze latac do lazienki niz wczesniej. Blagam pomozcie mi

To się zdarza dość często :) Możesz spróbować to przeleczyć Urinalem, ale lepiej pójść do lekarza pierwszego kontaktu i powiedzieć, że odczuwasz ból i pieczenie przy oddawaniu moczu i częściej oddajesz mocz. Dostaniesz prawdopodobnie furaginal czy jakoś tak. Do tego witaminę C. Na przyszłość napij się trochę wody przed seksem i po seksie zrób siusiu.