Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden mętlik w głowie

E- papieros kto doradzi

Polecane posty

witam, jutro mam ostatni dzień żeby kupić e papierosa na prezent. czytałam różne fora poświęcone temu tematowi ale tam jest tak wszystko zagmatwane że mi sie miesza. czy mógłby ktoś doradzić jakiego e papierosa wybrać na początek (dla osoby raczej dużo palącej) mam dwa typy 510 joye i 201 pen tyle wyłapałam ale może ktoś doradzi...

Gość lololollo
201 pen-tylko na ten temat moge sie wypowiedziec bo mam e-fajke z tej firmy. jakosc produktu ok. natomiast palic sie tego syfu nie da:(a mialam taka nadzieje wszystkich liquidow probowalam i nie daje rady-fuuuuuuuuuuuuuuuu

ktoś jeszcze?

Gość biedra////
nie radze e papierosów. na nich nikt tak naprawde nie robił badań i testów co może znaczyć że sa bardziej szkdliwe niz fajki!!! A i dowiedziałam się ostatnio że zostały sprowadzone do polski przez firmę co zajmuje się dopalaczami!!!!

biedra//// -- Posiedź trochę w temacie, a potem pogadamy o potencjalnej szkodliwości ;)

Gość biedra////
klon_ jaką jesteś przedstawicielem jakiej firmy?! a moze sklepu?!

Ale żeby nie było: ;) model tzw. EGO jest rzeczywiście brandowany przez kilka firm obecnych na polskim rynku. Nie musisz go kupować koniecznie od Joye. Tak naprawdę to ten sam produkt, tylko sprzedawany przez różne firmy ze swoimi napisami. na obudowie.

dzięki klonie czytałam tamto forum ale to jest dla mnie czarna magia:-))) a wierzę w e-papierosy tylko nie chcę kupować tego badziewia na H

Gość dziadostwo jak nie wiem
mąż kupił e papierosa jakis rok temu ico?? uzywal miesiac gora 2mce i do dzis lezy a on pali nadal noramlne to nic nie daje nie pomaga w rzuceniu palenia tez probował juz roznych liqidow i nic-ndal ciągło go do normalnego papierosa do tego zaczeło go boleć gardlo i kaszlał odradzam

E-papiero to zabwka dla ludzi, którzy chcą przestać palić papierosy. Nie uda się bez odrobiny determinacji. TO substytut. Zaspakaja potrzebę zaciagania się i głód nikotynowy ale wrażenia z E-palenia nie są identyczne z tymi jekie towarzyszą zwykłemu paleniu. Moim zdaniem nie nadaje się dla osób palących niewielkie ilości papierosów np. do 5 dziennie (dla nich może być wręcz szkodliwy bo nikotyna w takiej postaci jest łatwiej przyswajalna przez organizm). To przede wszystkim szansa dla nałogowych palaczy - od paczki w górę dziennie. Poza tym nie jest to produkt doskonały technicznie ale najnowsze modele są dość bezawaryjne. Nie palę papierosów od pół roku.

osoba dla której kupuję chce właśnie rzucić. niechby nie paliła tak jak piszecie ze 2 miesiące normalnych fajek to już duzy sukces

Gość gorrrący
Myślę, że u mnie już z górki, więc pewnie do analogów nie wrócę. A jestem e-palaczem od czterech miesięcy. Ale dziwię się, że kilka osób wypowiadało się, że mimo że mają elektronika to dalej popalają klasyczne papierosy... Może problemem jest za niska moc nikotyny w liquidach albo w ogóle macie jakiś kiepski model e-papierosa? Mogę zapytać jakie e-p używacie? Ja mam Cigito 2Go.

Gość ryhyujfuhygt
Moim zdaniem to ściema te e papierosy. U mnie w rodzinie 2 osoby to kupily. jedna osoba pali paczke dziennie normalnych fajnek, druga pali niecałą paczkę slimów - osoba pierwsza zakupiła liquidy te najmocniejsze 24 a druga kupila 16. Po nawet nie miesiącu obie osoby wróciły do normalnych fajek. 3 osoba którą znam paliła 2 paczki dziennie normalnych fajnek, przerzuciła się na e fajki - po 4 miesiącach zaczął się dziwny kaszel, najpierw ów osoba leczyła się u lekarza - zero efektów. i ktoś z rodziny podrzucił pomysł żeby odstawic tego e papierosa - jak ręką odjął. Kaszel znikł w jeden dzień. No więc ów osoba znów wróciłą do normalnych papierosów.

Gość gorrrący
Do przedmówcy: Zastanowiłbym się na miejscu tych osób, czy miały dobry jakościowo, markowy liquid... Raz, gdy kupiłem jakiś płyn z niepewnego źródła (był tani), to niestety też miałem problem z pieczeniem i gryzieniem w gardle... Zalałem e-papierosa innym liquidem i problem minął od razu. Poza tym tak jak pisałem, nie można kupować najtańszych e-papierosów, bo to są najczęściej buble i nie wiadomo czy zrobione zgodnie z normami. Jak już kupować, to coś porządnego i sprawdzonego. Jeśli kupujecie przez internet, to mogę polecić sklep, z którego sam korzystam: www.e-dymek.com - nigdy się nie zawiodłem na jakości zamówionych tam przedmiotów, zarówno jeśli chodzi o liquidy, jak i same e-papierosy

Gość gość
Glupoty gadacie, ze nie mozna rzucic. E fajka kupilam ponad 2 mc temu i od tego czasu nie mialam w gebie zwyklego papierosa. A palilam paczke dziennie od 10 lat. I do papierosow nie wroce, bo mnie juz nie ciagnie, wrecz przeszkadza mi dym zwyklych papierosow.