Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamarks

CO wiecie o Tamiflu?

Polecane posty

Gość tamarks

Witam wszystkim, rodzinny przepisał mi Tamilfu ostatnio na ostrą grypę. Kupiłam to tanie w JUvencie i tak sie zaczęłam zastanawiać nad tym lekiem i jego ceną. Pamiętam, że w zeszłym roku był szał na to na świńską grypę i cena oscylowała gdzies ponad 100zł. To czy teraz sie nagle coś zmieniło, że kosztuje ponad połowe mniej;/?

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
Tia, i jak widać jedno i drugie zaszkodziło ci wyraźnie na mózg... idź sie kąpać w swojej wodzie utlenionej, głupku :o

"9 [zgłoś do usunięcia] pfffffffffffffffffffffffffffff Tia, i jak widać jedno i drugie zaszkodziło ci wyraźnie na mózg... idź sie kąpać w swojej wodzie utlenionej, głupku " Co za belkot:O.Nie zaszkodziło na mózg ale jak napisałem-wyleczyłem się tym z przeziębienia:classic_cool:.

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
a jest coś, czego głodowanie i woda utleniona twoim zdaniem nie leczy? może napisz książkę, będziesz kolejnym Tombakiem czy podobnym oszołomem

Gość asdfg
za bełkot Max ty palanciku.

Gość bokia
mi tam to Tamiflu pomogło na grypę, a w zeszłym roku dosyć ostro mnie wzięło i lekarz powiedział, że tylko to może mi pomóc:-d. ALe pamiętam, że masakrycznie dużo zapłaciłam za to - chyba jakieś 130 zlociszy wtedy. A juventa ma taniej? W sumie zima sie zbliża więc wszystko możliwe