Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankakoleżanki

Czym faceci myślą? Tu macie odpowiedź...

Polecane posty

Gość kolezankakoleżanki

Mój facet ma przyjaciela, takiego, na którego zawsze może liczyć... serio! w nocy, o północy, nad ranem, w każdej sytuacji pomoże, doradzi itd. Oprócz tego ja mogę na niego liczyć, kiedy mojego F. nie ma w kraju. Ale do rzeczy. Kiedyś byłam na imprezie u tego przyjaciela (jest on samotny), był alkohol itd... musnął mnie ustami. Później oszalał, wypisywał smsy, co ja myślę o tej sytuacji ... ZAPOMNIJMY-opowiedziałam. Zaszokował mnie, powiedział, ze chciałby się spotkać, ze jestem sexy i ze od dawna widzi, ze mój wzrok mówi mu, że mam na niego ochotę. Dziś zaczepia mnie znowu i pisze: F w pracy to mogla byś się ze mną poprzytulać troszkę !! Oczywiście odmawiam za każdym razem. Kocham mojego F. A gdybym chciała spróbować z innym, to na pewno nie z przyjacielem mojego Faceta, do tego stopnia na łeb nie upadłam, żeby się pakować w takie bagno. Ja milczę, wiem, ze gdybym powiedziała mojemu o tej sytuacji zniszczyłabym ich znajomość, która wiele dla niego znaczy a sama tez bym sie wpakowała w kłopoty. Faceci myslą tylko o jednym!

Gość natuska85
Wpakujesz się w kłopoty jak mu nie powiesz, a wasz przyjaciel oznajmi, że coś między Wami zaszło i Twój chłopak się wypnie na Ciebie. W związku lojalność powinna być na pierwszym miejscu. Miałam kiedyś taką sytuację. Ja powiedziałam. Dobrze na tym wyszłam, a facet był mi wdzięczny, że nie ma już dwulicowego "przyjaciela"

Gość kolezankakoleżanki
Nie powiem, bo miałabym siekę w domu, podejrzenia itd... ten przyjaciel jest na prawdę bardzo ważny dla niego. Nie jest on złym człowiekiem. Nie ma nikogo, bo działa bardzo nieudolnie w swoich próbach związania się z kobietami... Tak się umówiliśmy, wiem, ze dotrzyma słowa. Ja tez dotrzymam bo nie chce z siebie zrobić idiotki. Mój F naopowiadał mu jaka to ja jestem zajebista i jak potrafię rozpalić go w łóżku... hheh. podziałało mu na wyobraźnię i od czasu do czasu przypomina. Chcę tez udowodnić mu, że są kobiety takie jak ja... tzn. ze nie działają tylko pod względem instynktów!

Gość natuska85
Nie no zajebistym jest człowiekiem. Chce odbić laskę przyjacielowi, ewentualnie bzykać ją za jego plecami, po prostu cudowny;) no cóż... powodzenia;)

Gość Kafe poradnik
Przetnij to jak wrzód. Dobrze że zdajesz sobie sprawę z tego , że to zaprowadzi do tragedii. Zrób radykalny ruch.