Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zrozpaczonyy

Mam 22 lata a już siwieje :(

Polecane posty

Gość jestem zrozpaczonyy

moje szanse na kobiete maleja...

Gość jestem zrozpaczonyy
a ile masz lat ? to i to w sumie przejebane... bede skazany na farbę do konca zycia :O

hehe co wy się przejmujecie, mój facet zaczoł łysiec w wieku 18 lat ;) ale u niego to akurat zaważyły geny, nic nie mógł na to poradzić.

Gość aquariuss
moj ojciec był łysy, ja mam 24 i jeszcze nie zaczynam. Mam podobno włosy po mamie, więc liczę cały czas na to że jednak nie wypadną! Ważne nie wycierać, włosów w stylu szorowania po głowie ręcznikiem. Nie suszyć włosów po wyjściu z wody. W zime nosić czapkę. Nic innego nie pomaga.

Gość jestem zrozpaczonyy
helena - ty chyba nie wiesz co gadasz... ja nie dość, ze siwieje to też jestem zagrozony lysieniem ... moj dziadek ma łysa glowe jak Piotr fronczewski .. ojciec caly siwy i polowy wlosow nie ma :O

Gość aquariuss
kiedyś miałem taką teorię że z wiekem faceci łysieją, a kobiety są brzydsze, aby nie dochodziło do częstych zdrad.

Gość jestem zrozpaczonyy
Wlasnie... jak wlos ma wypasc to i tak wypadnie, mozesz chucac i dmuchac . Z tą czapka to bzdura , moj kumpel od zawsze chodzi bez niczego na glowie ,mroz 30 stopni caly czerwony a wlosy ,ma :O

Gość taka prawda.......
skłonności do łysienia, siwienia itp dziedziczy sie raczej po matce czyli w praktyce należy raczej patrzeć na dziadka od strony matki niż na ojca, ale to tylko prawdopodobieństwo a nie 100% pewnosc;)

hmm... mówie żebyście sie nie przejmowali bo spro kobiet lubi łysych facetów... a mojego nie widziałam nigdy nie łysego. Poznaliśmy sie kiedy on miał 22 lata i był łysiutki :) a najlepsze jest to że nigdy mi się łysi nie podobali, a jestem z nim juz 5 lat i nie zamieniłabym go na zadnego innego :) a pozatym łysi faceci maja więcej testosteronu niz nie łysi i to jest baardzo męskie:)

Gość jestem zrozpaczonyy
taaa kobiety ciągle gadaja tak ,ze siwiejacy facet jest przystojny ,ale co z tego jak nie moge na swoj ryj patrzec :O a tobie wspolczuje, mam nadzieje,ze mnei to niedopadnie...narazie mi sie male zakola zrobily

Gość aquariuss
Ja wiem swoje, dalej tak róbcie, to zobaczycie. Widaomo geniusze, ze wpływa na to również geny. A farmakologicznie, to Ci może wątrobę zjeść nic więcej. To co zaproponowałem to wydłóży przynajmniej okres wyłysienia totalnego. Nic permanetnie nie działa Żadnej chemi jednak, chyba że Ci śpieszno do piachu!!!

Gość Klementynka88
Jesli juz sie zdecydujesz na farbe to idz do fryzjera. Nie rob tego sam. Fryzjer zrobi to tak zeby wygladalo naturalnie.

Gość Al Bundyyyy
UWAGA Bardzo drastycznie wzrasta łysienie kiedy się popełni małżeństwo i spłodzi dziecko! Udowodnione naukowo, przez znaneo profesora instytutu włosów i rekultywacji czosnku w Gabonie!

Gość jestem zrozpaczonyy
Dla ciebie to nie minus...dla mnie tak .

powiem ci co mi mój facet na tem temat mówł. Najpierw był w szoku, potem sie wystraszyl. Zaczoł biegac od lekarza do lekarza. przepisywali mu różne tabletki, maści, płyny ale kompletnie nic to nie pomagało. W koncu jakiś stary doktor po zrobienu z nim wywiadu lekarskiego zaczoł sie śmiac i powiedział że to sprawa genetyki i żadne leki nie pomoga. Na pocieszenie dodał ze łysi sa teraz w modzie. Mój nie ma włosow na środku głowy a po bokach ma wic goloi całośc żyletka do łysa jak w reklanie gillet :) i wygląda miodzo

"A jaki to niegłupi problem? "Facet mnie zdradził, olał, nie zaspokaja" itp. jak 90% tematów tutaj zakładanych?" ja ich nie zakładam przecież :D🖐️ prawdziwy problem to: powódź, pożar, dziura w zębie, awaria u providera... :P

Gość jestem zrozpaczonyy
Prawiczek dobrze mowi... lysi nie sa modni - ale krotko scieci , ja tak robie ,przynajmniej niewiele widac

Gość kasia_fg_87
ja tez mam 22lata:) mój facet śrdenio 4ry razy na tydz. znajduje mi z 20swiych włosów:) początkowow przyprawiało mnie to o palpitacje serca!... nie dość żekobie ta to jeszcze siwiejąca:D ... hiohihih... cóz cvozrobić:) u nas to genetycze:) moj tata ma 50lat i jest siwiusieńki:) mam pewnie też tylko nosi farby:) zreszta jak tata- tylko on robi sobie ala balejaż z lekkiwm pokryciem siwych włosów:) fajnie to wyglada, nie chmsko,bardzo naturalnie i odejmuje mu lat, on samnie nawidzi sie siewego:) moj brat ma 19 i juz ma kilka siwych włosów.. dodam ze wszyscy jestesmy brunetami o ciemnej karnacji (nie nie jestem romem/cyganem:D) hihihi... poza tym...ja np lubie "przyprószonych" siwizna facetów;D ... takie zbocznie:D dla mnie to + fajna klata- MIODZO:D no i wiek odpowiedni nie dziadziowy :D

Gość jestem zrozpaczonyy
ja mam jednego krzywego zęba , niestac mmnie na aparat, jedne zab do leczenia kanaolowego i dwa z dziurą... tez mam problemy

"Ale siedzisz na forum składającym się własnie z głupich problemów" bywam, bo jest śmieszne jak cholera :D:D:D "mam dziure w zębie, a własciwie to już ząb w dziurze" dentysty się boimy, hę? :P