Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killing_Dreams

Ciąża? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Killing_Dreams

Witam, potrzebuję pomocy. Mam 18 lat. Na początku miesiąca, w ostatni dzień okresu współżyłam z partnerem. Później też współżyliśmy około14,15 dnia cyklu....czy jakoś tak...nie zabezpieczamy się. Od początku tego tygodnia źle się czuję. Mam mdłości, swędzenie piersi, często oddaję mocz, częściej chce mi się spać, jak zawsze byłam radosna i wszędzie bylo mnie pełno tak teraz nic mi się nie chce, każdy gwałtowniejszy ruch powoduje, że kręci mi się w głowie, każdy ostrzejszy zapach mnie denerwuje, teraz jestem głodna a za chwilę już nie mam ochoty jeść. Boli mnie brzuch, okres mi się spóźniał kilka dni ale dostałam go dzisiaj i dalej źle się czuję. Jest bardziej bolesny niż zwykle. Po jakim czasie mogę zrobić test ciążowy? Czy jestem w ciąży? Proszę o pomoc. Dużo na ten temat czytałam ale każde źródło podaje inne informacje, nie wiem co mam robić. POMOCY!!!

Skoro dostałaś okres to nie rozumiem Twojej paniki. Może pomyśl o zabezpieczeniu na przyszłość.

Gość Killing_Dreams
bo wiem że kobieta w ciąży może mieć okres. Moja siostra miała plamienia przez pierwsze 3 miesiące, pierwsze plamienia zaczęło się jak normalny okres mocnym krwawieniem.

Gość Killing_Dreams
kiedy mogę taki test zrobić? By nie było za wcześnie...