Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraaaaaaaaaaaa

co mi jest??

Polecane posty

Gość choraaaaaaaaaaaa

od tygodnia na wieczór jest mi nie dobrze , czasem pobolewa mnie głowa , jestem słaba i ciągle zmeczona . nie mam pracy totez siedzę w domu i nic nie robie ..moje obowiązki sprowadzają się do sprzatania i mycia garów .., ech, !!! pod oczami mam since , nie ćwicze ani tez nie jadam regularnie i jakos zdrowo !!! a po każdym nasyconym tłuszczem jedzeniu np. takie placki ziemniaczane jest mi nie dobrze ..:( jestem chuda , ostanio przybrałam trochę na wadzę ..z 45 do 48 ale nie wiem czy znowu nie poszło w dół .. ma ktos tak ?? prawdopodobienstwo ciązy 40%

Gość kkkkkkkkkkkkokkkkkkkkkkkkk
a czy masz sraczke ?

Gość zdaniemam
może i ciąża...

Gość autorko ja mam to samo, ale
robiłam kilka testów ciążowych w róznych terminach i ciaży brak:-)

Gość choraaaaaaaaaaaa
ciąża ..nie możliwe ..!!! bardziej anemia .. wybieram się do doktora po skierowanie na badanie krwi, pozatym prób wątrobowych i trzustki ...

Gość autorko ja mam to samo, ale
Miałam badanei krwi, wszystko ok, końskie zdrowie, mogłam normalnei oddać krew honorowo. Wkurzają mnie fioletowe sińce pod oczami, które sie pojawiły. Mysle ze to stresy, brak słońca i powietrza swieżego.

Gość choraaaaaaaaaaaa
właśnie z tym słońcem i swieżym powietrzem coś prawdy jest ! gdy ja cos sprzątam koło domu lub poprostu chodze czuję się o niebo lepiej ..!!!!!!!!!! stres juz mnie nie dotyczy bo co mnie moze stresowac w domu chyba tylko denerwować lub złościć zachowanie domowników ! Naprawde po sobie widzę jak ważna jest praca , obcowanie z ludzmi ..jesteśmy zdrowsi , mamy cel .. musimy wstać , musimy to i tamto , a ja siedzę w domu wstaje o 11.00 czasem później , sniadanie gdzieś o 11.30, obiad czasem jest czasem nie ma ..poprostu brak obowiązków wpędza mnie w jakiś taki stan .. ,ze okropnie się czuje , !!!

Gość niedotlenienie zwykłe
za długo w domu siedzisz. wyjdz na wieczorny spacer, to Ci sie polepszy

Gość choraaaaaaaaaaaaa
niedotlenienie???