Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perwersja

Zalana klawiatura

Polecane posty

Ktoś korzystał z mojego komputera i chyba zalał mi czymś klawiaturę. Generalnie działa, tylko klawisze strasznie ciężko "chodzą", mam wrażenie jakby się lepiły. Czy jest jakiś domowy sposób, żeby ją oczyścić? :(

Gość wyłącz ją, rozkręć i umyj.
a tak na szybko sie nie da. Klawisze sie albo wyrobią i beda dziaąłć albo padną (moze niektóre)... Mnie jakoś raz w miesiacu zdarza sie zalanie klawiatury... ;-(

Gość jotjotjot
Moze ci nasikal na klawiature

To zależy od konstrukcji klawiatury ale większość dostępnych obecnie na rynku nie nadaje sie do mycia. Kup nową za 2 dychy ;)

płyn do mysia naczyń i będzie ok tylko dobrze wysusz klawisze ;p ps. ja mam taka za 25 zł już jakieś 5 lat ;D

Klawiaturę za stówę to się trzyma w szafie i podłącza tylko w Boże Narodzenie oraz Wielkanoc :classic_cool:

Mój mąż kazał mi tak zrobić, ale nie chciało mi się zmieniać :classic_cool: A najlepsze jest to, że nawet się nie zdenerwował jak zobaczył, że coś z nią nie tak :D

Jakąś stara mam, ale ja leniwa jestem :D Nie chce mi się zmieniać :p Poza tym musiałabym zniknąć na chwilę z kafe, żeby wymienić :p O myciu tej już nie wspominająć :classic_cool:

Nie w tym rzecz :p Jakoś da się pisać, tyle, że wcześniej czy później wypada ją oczyścić :p ;) Dzięki!