Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesiennemarzeniewsrodtraw

Sponsor, doradźcie ...

Polecane posty

Witam, otóż znalazłam fajnego sponsora facet ma 47 lat, posiada klasę, przystojny, posiada wysoki status społeczny, jest dobrze sytuowany. Spotkaliśmy się na kawkę, oboje przypadliśmy sobie do gustu :) On stwierdził że nie szuka dziewczyny na sponsoring, a woli to nazywać '' związkiem'' potrzebuje kogoś reprezentacyjnego, z kim może się pokazać. Rozumie że potrzebuje wsparcia finansowego, i jeśli zgodzę się na ''bycie'' z nim to mamy wspólny dostęp do jego konta, muszę zastrzec że nie nagabuje mnie do seksu itp chce aby wszystko '' było zdrowe'' i abym do niczego się nie zmuszała. Proszę o opinię dziewczyny kobiety które mają sponsorów, rozumiem że niektóre osoby mogą mnie obrażać takim z góry dziękuję bo nie będę zwracała uwagi na takie komentarze. Pozdrawiam, Kasia.

Jak sądzicie może on chce być ze mną na jeden raz ?? :( a może nie chce by ten układ zwał się sponsoringiem ?

Gość do roboty uczciwej
ty kurwo

Gość ktoooooooo
Uważam, ze to nic poniżającego dla Ciebie jeśli to nie polega na sex=kasa Wiele kobiet by duzo wiecej zrobilo, aby dostac zastrzyk gotówki tyle, ze sie do tego nie przyznaje.. A jesli przyjdzie moment, ze bedziesz chciala z nim isc do łozka to zrób to tylko dlatego, ze czujesz pociag i jakas tam chemie, a nie dlatego, ze daje ci pieniadze bo to bedzie zwykle sprzedanie swojego ciała..

Gość do roboty uczciwej
kasia srasia kurwa

no fakt ładnie nazwał cos na co jest inna bardziej dosadna nazwa :-)

Gość ktoooooooo
Noi jak tu byc uczciwym :/ Facet chce zdrowego ukladu to juz ona ma go obrac?? Wtedy on sie odegra na kolejnej, ktora bedzie naiwna..wyrucha i oleje

nie mam dostępu jeszcze do jego konta :D hehe nie jestem tępa :o nie dam mu na razie :D :P

Gość do roboty uczciwej
zwykłe kurestwo a ta jeszcze sie pyta na cafe jezu jakie tępe kurwy zyją na tym swiecie

Gość provokot
a czy ten facet ma swoją rodzinę?

Nie jest to poniżające dla kobiety że je facet jak przedmiot uzywa ? Masz byc laleczką u jego boku żeby dobrze wygladał, czyli redukuje Ciebie do roli akcesorium :-( przykre jestem facetem

Gość ktoooooooo
Ciekawe czy jesli wy dostalibyscie taka propozycje czy tak od reki odrzucilibyscie ja... łatwo kogos oceniac, a ciezej spojrzec na siebie :/ Ja bym skorzystała z tego pod warunkiem, ze nikt nie naciska na sex, a w gre wchodza tylko wspolne wyjscia etc

Ciekawe czy jesli wy dostalibyscie taka propozycje czy tak od reki odrzucilibyscie ja... łatwo kogos oceniac, a ciezej spojrzec na siebie :/ Ja bym skorzystała z tego pod warunkiem, ze nikt nie naciska na sex, a w gre wchodza tylko wspolne wyjscia etc A znasz mnie żeby z góry zakładac że się zgodze??

Gość ktoooooooo
Ciekawe czemu wiekszosc facetow na zone szuka ladnych kobiet, ktore beda sie dobrze reprezentowały.. Kazda ma czuc sie jak przedmiot?

Wiecie co on mi się szalenie podoba ale to jest czysta fascynacja, nie chciałabym być w związku jeszcze nie widzę togo pomimo że mam już 24 latka :) w głowie mam karierę, skończyć studia, szukałam sponsoro-kochanka który mnie wspomoże jednocześnie chciałam przeżyć super przygodę ze starszym mężczyzną bo miałam nawet takowe fantazje seksualne więc chciałam połączyć przyjemne z pożytecznym :D

Gość ktoooooooo
wątpie, zeby facet dostał taka propozycje :]

Gość provokot
ktoooo czyli związek bez seksu?

" Ciekawe czemu wiekszosc facetow na zone szuka ladnych kobiet, ktore beda sie dobrze reprezentowały.. Kazda ma czuc sie jak przedmiot? " bzdury wypisujesz :D żaden mąż nie płaci swojej zonie kasy, nie widzisz róznicy to nie moja wina :D ponadto kobiete kocha sie nie tylko za wygląd. W smutnym swiecie zyjesz

13:56 [zgłoś do usunięcia] jesiennemarzeniewsrodtraw Jasne próbuj :-) Twoje zycie , może jednak warto iść do pracy bo się nauczysz "łatwego" zycia i za jakiś czas nawet ten seks za kase Ci nie bedzie przeszkadzał

Gość provokot
Pytałam o status rodzinny tego pana - ma żonę czy nie ma? może rozwiedziony?

nie ma żony jest po rozwodzie, byłam u niego w domu nie naciskał na seks, poznałam jego synka nawet :D i kota :P wtedy kiedy będę gotowa to pójdziemy do łóżka, traktuje mnie jak księżniczkę jak żaden facet do tej pory :)

Gość provokot
:) "nie naciskał na seks" ale ochotę miał, prawda? i to na pierwszym spotkaniu wg jego planów macie razem zamieszkać, czy on będzie "dochodził" pobzykać, pogadać, zabrać cię gdzieś?

za jakiś czas powiedział że poznam jego żonę przy wspólnym obiedzie w jego domu :) on, się zachowuje tak jakby oszalał na moim punkcie :P ale nie wiem co o tym sądzić poczekam jeszcze troszkę. Aha i jeszcze jedno, jest to facet który ma szerokie kontakty w mediach :P :D jednak nie mogę zdradzić kim on jest.

To już wolę być żałosnym onanistom niż... jak nazwać kogoś kto uprawia seks z przedmiotem? :O No bo tak to wygląda, facet redukuje kobietę do roli przedmiotu który można kupić i uprawia z taką seks to tak jakby uprawiał seks z krzesłem czy dywanem :O To chore :O

Gość --11
Taaaa... Uzyskasz dostęp do jego konta... NAIWNIARA!

Gość ktoooooooo
DZiewczyno nie pytaj o rady na kafe bo tu same cnoty sie wyłaniają :D przez internet łatwo stwarzac pozory :) Jesli widzisz, ze facet Cię szanuje i nie zalezy mu na sexie to spotykaj się, a nikomu nie bedzie przeszkadzało, ze obdarowywuje Cie wszystkim co najlepsze:):):) Tylko wszystko z głową, nie zakochaj się bo mozesz załowac jak znajdzie sobie nastepna.. Potraktuj to jako przygode

provokot tak miał ochotę :) będziemy razem wychodzić na kolacje do kina siłownie basen itp jak w normalnym związku , on ciągle powtarza z chce związku, jednak wydaje mi się że on chce by się tak to tylko nazywało bo jak wspomniał nienawidzi określenia że kupuje mnie i mój czas, czyżby bał się tego określenia, ja tak uważam, szczerze na stałe nie chciałabym być z kimś takim jak on, może być jedynie półroczną przygodą i na razie :D :P