Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy kombinezon Coccodrillo 98

Nowy kombinezon Coccodrillo 98

Polecane posty

Gość earwyh
smiech na sali 115 za kombinezon.....light

Gość Majka12311
mAM TAKI I KOSZTOWA 170 ZETA

Gość earwyh
i pomyslec ze sa osoby ktore to kupia...

Gość Majka12311
JEST NAPISANE,ZE NOWY. bABY

Gość ja w tamtym roku
w tym samym sklepie dałam prawie 200zl za kobinezon jestem zadowolona bo na ta zimę tez jest dobry1Mysle,że 115zł za nowy kobinezon to wcale nie jest dużo :)

to jest niska cena jak za nowy kombinezon coccodrillo.... i czy Wy potraficie czytać ?? :P

Gość earwyh
niska cena? to za ile wy kupujecie ciuchy dla dzieci?!

Gość earwyh
no nie kupowałam, bo mnie nie stać. A nawet gdyby było mnie stać to bym nie kupiła, bo można kupić dużo taniej rzeczy świetnej jakości.

Gość Majka12311
Ja kupuje najczęściej w Next

Gość ja tez tam nie kupuje
bo mnie nie stać, ale jakby mnie było stać to bym kupowała i mothercare bo mi się strasznie ich ciuszki podobają. A jak na razie zadowalamy się ciuszkami no name z bazarków i tanich sklepów. Za kombinezon 2 częściowy na 92 dałam 80 zł

Ja wczoraj kupila kurtke + narciarki za 60zeta i jeszcze 2 pary rekawiczek utragowalm :) wszystko bardzo ladne, kurtka jasno niebieska spodnie szare. Synek wyglada w nich slodko :) Do tego kozaki w altego za 59.90zl. I juz wyprawka na zime gotowa. W zyciu bym nie dala tyle kasy za kombinezon bo dziecko za pare mies z tego wyrosnie.

jadźka w tych mojego syna też kurtka bardzo jaśniutki błękit a spodnie ciemno szare. Moze to ten sam zestaw? Taki z samochodzikiem?

Gość Mała miijka
My za "wyprawkę" dla syna na tą zimę tez w tych cenach się obracaliśmy: buty 220 zł kurtka 150 zł czapka+szalik+rękawiczki 60 zł No ale w przyszłym roku za tę samą kasę to sprzedam na allegro....więc nie dramatyzujcie tak, każdy kupuje to co mu się podoba i na ile go stać :)

earwyh , piatka :) znalazlam super sklep w nowym saczu na bazarze grodzkim. Super rzeczy dla dziecka za male pieniadze. Polecam , jesli ktos jest z NS

ja też na bazarze. Te z misiem widziałam i były po 60, ale ten z samochodem się synowi bardziej sposobal wiec stwierdziłam ze od 20 zl już nie zbiednieje i ten mu kupiłam. Do tego kozaki za 59 w CCC zestaw szalik, czapka, rękawiczki- na bazarze 27 zł No i ma już wszystko.

Gość earwyh
kombinezon dostałam buciki też jedynie rękawiczki i szalik kupilam 17 zł:)

Mała miijka, NIE BADZ TAKA PEWNA tERAZ ludzie sie juz odbili od allegro bo wiadome jest ze ludzie kupuja w lumach a potem wypierzez wyprasuje i sprzedaja. Moja kolezanka tak robi i teraz mowila ze kiepsciutko jest bo ludzie przestali kupowac.

A mnie zawsze zastanawiali ci ludzie co kupują dla dzieciaczka buty używane, byleby tylko firmówki były. Żałosne troszkę i więcej szkody robią niż pożytku bo wiadomo, ze każde dziecko inaczej stopę ustawia. Np nie założyłabym butów po moim synu drugiemu dziecku bo syn bardzo koślawi nóżki. Po butach tego nie widać, ale ja widzę jak on dziwnie chodzi i bałabym się, ze drugie zacznie robić to samo. Że już nie wspomnę o tym, ze choroby dermatologiczne dotykają również dzieci, a nie tylko dorosłych. Np takie brodawki, grzybice itd. A kozaków przecież nie wypierzesz.

Gość Mała miijka
Tak i ma rację, teraz jest marny sezon na allegro, ale gdyby pomyślała i sprzedawała rzeczy zimowe wcześniej to by je sprzedała. Ja tak zrobiłam, i wszystko mi sie zwróciło. Może nie dosłownie, ale jak np. za kurtkę z nexta w ubiegłym roku dałam 100 zł a wtym sprzedałam za 90 to chyba za wiele nie straciłam....:( Sprzedaję już ciuchy na allegro od 3 lat wiec wiem co mówię :)

Nie, ale tez małopolska. Myślę, ze wiesz te ciuchy mają albo z Korei/ chiny, albo z lodzi wiec w całej Polsce jedno i to samo jest po bazarach.

Gość a ja sobie wymieniałam67
A ja w tym roku zrobialam wymiane z kolezanka ona dała mi po corce na zime zestaw a ja jej dla odmiany po synku -obie zadowolone -mamy akurat tak dzieci ,ze pasuje i super!!! Buty kurtki i sweterki