Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Zjawiska z pogranicza nauki

Polecane posty

Interesuje mnie zjawisko świadomego śnienia - jak do tego dojść, jak się nauczyć krok po kroku, mam nadzieję, że będziesz potrafiła mi to wyjaśnić :P

Gość czesc mistyczna
Mistyczna jak osiągnąc oobe ? Czy kontaktujesz się ze zmarłymi ? Jak w łatwy sposob otworzyc czakry ?

nemezis Swiadome snienie, czyli LD. Musisz cwiczyc sny, musisz nauczyc rozpoznawac kiedy snisz. Najlepiej sprawdzaj czy snisz, tzn patrz na godzine, jezeli za kazdym razem bedzie inna godzina znaczy ze snisz, tak samo z książkami lub napisami, jezeli za każdym razem bedzie inny to równiez znaczy ze snisz :) OOBE wychodzenie z ciałą by przejsc w ciało astralne. Musisz sie rozluznic, gleboko oddychac, pozwolic byc ciału swobodnym, lekkim jak piórko, wprowadzic sie w stan poczatkowej fazy snu. Czy kontaktuje sie? Hmm raczej nie ale wyczówam, czasem cos zobacze i mam przeczucia. czasem "poczuje" ducha. Czakry? Podobnie jak z OOBE tylko siadasz w wygodnej pozycji i po kolei wizualizujesz ze z kazdej czakry po kolei wydobywa sie energia.

Gość parę pytańńńńn
Czy kiedykolwiek istota z tamtej strony opowiedziała Ci jak tam jest ? Jak rozwijac/cwiczyc jasnowidzenie ?

Achtung ! Próby kontaktowania się ze zmarłymi grożą ingerencją demoniczną. Podobnie próby ćwiczenia jasnowidzenia.

Jak cwiczyc jasnowidzenie? Hmm po prostu medytowac, próbowac coś "przewidziec" podczas medytowania Nie, ja nie kontaktuje sie, nie pytam ich o nic. Po prostu wyczuwam, czasem słysze tylko jakis szept nic wiecej

Gość parę pytańńńńn
Master a dokladnie jakie proby nauki jasnowidzenia masz na mysli bo medytacja nie szkodzi

Gość parę pytańńńńn
niedziel no to ci zazdroszczę ,ja probuję od jakiegos czasu i ciągle ...zasypiam :D Nie wiem jak utrzymac swiadomosc zeby nie zasnąc.

Hehe... ja całe wakacje próbowałem i mi nic nie wychodziło... w końcu dałem se spokój z próbowanie i w ostatnim czasie zaczęło to przychodzić samoistnie :D Miałem już tak koło 6 czy 7 z tym dzisiejszym razy, kładę się spać, w nocy sam się obudzę i chcę dalej zasnąć, ale zamiast zasnąć to przychodzi "to". Do tej pory przychodziło takie szarpanie i takie szumy/trzaski słyszałem, czyli ta początkowa faza OOBE. Ale wczoraj, jak skończyły się szumy i szarpanie ciała to chciałem przełożyć ręką w inne miejsce no i wyszła, ale wróciła, wtedy sie połapałem że ją przecież przekładałem a ona dalej w tym samym miejscu, więc myślałem że to mi się przyśniło. No to przekładam rękę jeszcze raz i znowu wyszła :D poruszałem nawet palcami, ale też zaraz wróciła :(. Oba razy ręka była jakby odrętwiała taka, ale jak się to skończyło to ta fizyczna ręka nie była odrętwiała i leżała tak samo jak na początku, wcale się nie poruszyła. Muszę się to nauczyć jakoś kontrolować jakoś.