Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hujghjg

Czy obsluga kasy fiskalnej jest taka trudna?

Polecane posty

Gość hujghjg
No wlasnie tez tak mi sie wydaje ze to zadna filozofia. W ogloszeniu o prace napisali "Doświadczenie w obsłudze kasy fiskalnej-warunek konieczny ". Doswiadczenie? To tak jaby napisali, ze trzeba miec doswiadczenie w obsludze kalkulatora. Zrobili z tego nie wiem jaka umiejetnosc.

Gość amatettaa
na takich idiotów jest tylko jedna metoda - najpierw idziesz z kawą do znajomej pani w kiosku i prosisz aby ci to pokazała, a potem w cv umieszczasz informację, że całe lato sprzedawałas hot-dogi nad morzem u cioci w budce. nie zatrudniła cie legalnie, papierów na to nie masz :D

Gość hejże go
sama sie nauczylam:D instrukcja obslugi i jazda:D

Gość hujghjg
Wiem co zrobic zeby zobaczyc jak dziala ta kasa fiskalna i nauczyc sie obslugi w kilka minut. Pozniej rzeczywiscie cos tam sciemnie :) Ale idiotyczne to ogloszenie swoja droga:D

Ja mialam tak samo, mialam instrukcje z moim fracetem i sę nauczylismy, potem uczylismy pracownikow:D a Angells dobrze mówi :) każda kasa jest inna i tak zawsze pokazują jak sie obslugiwać kasą.. bo innego wyjscia nie ma:)

Gość hujghjg
Mysle ze nei ebdzie problemu, ale juz sama zaczelam sie zastanawiac czy to az takie trudne skoro tak napisali. Czasami czlowiek sam lapie sie za glowe:) Dzieki za odpowiedzi:)

Ja mialam tak samo, mialam instrukcje z moim fracetem i sę nauczylismy, potem uczylismy pracownikow:D a Angells dobrze mówi :) każda kasa jest inna i tak zawsze pokazują jak sie obslugiwać kasą.. bo innego wyjscia nie ma:)

Gość hujghjg
To dobrze ze pokazuja jeszcze:)

Gość 19polinka87
nie ma sie czego bac, obsluga kasy fiskalnej jest bardzo prosta.

Gość a czy
przy wydawaniu reszty myliłyście się na początku? Np. ze stresu itp.

Gość kioko
w sklepach pracuja bezmozgi, ktore nie znaja tabliczki mnozenia, wiec skoro oni potrafia kasowac towar, to ty chyba tez:O

Gość a czy
no już nie przesadzaj z tymi bezmózgami baranie. W małych miejscowościach nie ma pracy, a rodzinę trzeba jakoś utrzymać.

Gość ded723ery
Sa rozne powody podjecia takiej czy innej pracy. Wiec nie pierdol prosze.

Jeżeli chcesz nowe urządzenie fiskalne to polecam http://www.fiskalne-szczecin.pl/kasy-fiskalne/dla-uslug-cateringowych.html Dają też dostęp do bezpłatnych szkoleń. Wystarczy wybrać kasę fiskalną, a oni zajmą się jego dopasowaniem do specyfiki prowadzonej przez Ciebie działalności. Wiem coś o tym, bo sam zamawiałem u nich Elzab Mini E. Jest bardzo wydajna. Urządzenie spełnia w każdym razie normy prawne.

Gość gość
Jeden dzień pracy przy kasie i ogarniesz o co chodzi, to nie jest fizyka kwantowa ;) co do samego sprzętu to warto mieć solidne kasy żeby nie wzywać co chwilę serwisantów. Sama do swojej firmy zamawiałam w http://grafixbis.com.pl i się dobrze sprawują.

Gość gość
a tam trudna! My mamy kase fiskalna bardzo prosta w obsludze z http://kdf.poznan.pl/ i jest naprawde super! Szybko mozna sie nauczyc takze nie ma co sie stresowac.