Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona-rozczarowana

Slowa ktore zrujnowaly mnie doszczetnie

Polecane posty

Pewnego dnia moj maz mi powiedzial,ze kazda,najgorsza szmata puszczajaca sie na prawo i lewo,ktora wyrwalby z dyskoteki lub najczarniejszego rynsztoku bedzie lepsza odemnie,ze zadna jaka poznal nie miala tak brzydkiego ciala jak ja.(kwestia tyczyla sie rozstepow jakie mi zostaly po urodzeniu dziecka)...to byl koniec malzenstwa,w ktore wierzylam,ze przetrwa wszystko. 2 lata pozniej poznalam Jego,zostalismy para,bylo raz lepiej ,raz gorzej...i znow okazalo sie ze na horyzoncie pojawila sie jakas kobieta tzw.sex bez zobowiazan,wszystko sie wydalo,to bylo dwa lata temu,zrobilam awanture,bylam zalamana,znow wszystko sie powtorzylo...wywrzeszczal mi ze ona przynajmniej nie miala rozstepow na d..pie,ci.pie,wszedzie,,............do dzis jestem sama,nie biorac pod uwage jego ciaglych podjazdow,blagan,przeprosin,grozb,czegokolwiek zeby mnie niewiadomo po co odzyskac...Nie potrafie nikomu zaufac,choc spotykalam sie nie raz z kims,i na brak powodzenia nie narzekam,to jestem psychicznie zdewastowana.Boje sie ze ktos mnie jeszcze raz tak zgnoi i zachowuje sie jak jakas cnotka-stara idiotka,po czym zrywam znajomosc.

Gość zaguubiona
przykro słyszec... ehh faceci to chuje i nie warto zadnemu w 100% ufac....

Gość amatettaa
a czy ty przypadkiem nie nadajesz non stop każdemu facetowi o tych rozstępach? Oni sami nie zwracają na to przesadnej uwagi...

Gość sylwio1984
no wlasnie... mi sie wydaje ze malo ktory facet ma w swoim slowniku slowo rozstepy. moze opowiadalas partnerowi, jak cie potraktowal maz i on przy zerwaniu powiedzial to bo znal twoj czuly punkt i wykorzystal to?

Gość rikszsza
Kobietko ,to nie jest odpowiednie forum ,żeby się zwierzać z takich rzeczy. Jak widzisz ,możesz tu miec jeszcze jakies dodatkowe traumy po wypowiedziach pół-debili. Najważniejsze ,żebys w przyszości uważniej wybierała facetów. Jaki normalny meżczyzna jest w stanie cosś takiego powiedzieć kobiecie ,nawet w stanie totalnych nerwów? Moja odpowiedz-żaden normalny. Poziom Twoich byłych jest niższy niż poziom morza w Holandii. Postaraj się uwaniej dobierac facetów ,proszę. Wierz mi ,że są tacy ,którym takie słowa nawet nie przeszłyby przez usta i wierzę ,że takiego znajdziesz. Nie zmykaj się całkiem w sobie i postaraj sam wewnątrz siebie znależc siłę i poczucie wartości a nie szukać tego u mężczyzn

Gość qatsu
popieram w pełni wypowiedź rikszsza.cudny tekst z tym morzem :)

Gość moj facet swietnie wie co to
rozstepy (nie wiem skad), cellulit, co gorsza, zawsze mi wypatrzy kazdego pryszcza i wlosek

Gość Polak z mokotowa
nie klikajcie do tej oszustki wrozki anieli kazde placic 1 zł, a potem żąda 180 zl za wróbę za "nakład pracy", wysyła wezwania ostrzegam przed ta oszustką

Gość staszek spodmonopola-lecz się
ty jesteś psychiczny i nie szanujesz kobiet, twoje wypowiedzi świadczą o maks frustracji,zero autorefleksji i EI.:o

Gość zaloze sie, ze sama
prowokowalas ich do tego, a gdy dali sie sprowokowac uznalas to za potwierdzenie swoich kompleksow. zeby bylo jasne, nie uwazam, ze to jest wytlumaczenia dla nich ani zebys na to zasluzyla, bo to jest podle, ale przyznaj, nie bylo tak, ze prowokowalas do tego?

Z jednym oczywiscie musze sie zgodzic,znali,znaja i beda znac moj czuly punkt bo jestem cholernie wbita w kompleks ,wiadomo ze kazda kobieta chcialaby dobrze wygladac,zreszta wystarczy przeczytac wpisy na cafe zeby wiedziec ze panuje kult idealnego ciala...a faceci z tego korzystaja,bo nawet gruby,krzywy czy kulawy przebiera,wybiera i najlepiej zwiazalby sie z modelka.Moj byly maz byl prawnikiem,tymbardziej w najsmielszych snach nie spodziewalabym sie wypowiedzi na tak niskim poziomie. Napewno jest we mnie cos z neurotyczki,potwornie zle znosze krytyke,nawet ta najmniejsza biore bardzo do siebie i traktuje jako potwierdzenie swojej niskiej samooceny.Mam nadzieje ze uda mi sie wykonac operacje o ktorej tak zawsze marzylam,a jesli nie...to poznam kogos,kto nie da sie splawic i bedzie powoli drobnymi kroczkami docieral do mojego wnetrza.

Gość owocowy olejek
tak czytam różne posty i się zastanawiam czemu tyle kobiet jest taka.. cipowata. Za taki tekst chyba bym bluzgała burakowi całą noc i wytykała mikrofiucie albo inny wrażliwy punkt. Głowa do góry kochana, zasługujesz jak każda z nas na takiego coCie bedzie po stopach całował. a dla samej siebie może popracuj nad kondycją skóry? Jesli nie stać Cie na zabiegi, które naprawde sporo daja (widziałam po przyjaciółce) to chociaż smaruj skóre kremem i rób masaże toteż pomoże. Trzymaj sie

Gość ja ci odpowiem podobnie
sama ich do tego prowokujesz .znaja slaby punkt a nie powinni w zloscvi prawnik czy robotnik mowi to samo

Gość max xander max
zaguubiona przykro słyszec... ehh faceci to ch*je i nie warto zadnemu w 100% ufac.... A kobiety to zimne wyrachowane egoistyczne rozpieszczone psychopatki !!!

Gość gwoli wyjasnienia...
ja proponuje, zeby przy poznaniu nastepnego faceta od razu powiedziec: seks tylko po ciemku i zadnych rozbieranek przy swietle (tez dziennym) a teraz na powaznie: sama zrobilas z tego problem...bo wiekszosc facetow tego w ogole nie zauwaza, chyba ze schudlas 50 kilo i ci skora wszedzie wisi