Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miriam12345

Zapalenie Oskrzeli ?

Polecane posty

Gość Miriam12345

Witam, otóż od ok. tygodnia jestem bardzo przeziębiona. Mam 15 lat ,ale rodzice kazali mi chodzić do szkoły . Od 3 dni miałam gorączkę ok 38 stopni, dzisiaj w szkole jak kaszlałam to kręciło mi się w głowie , możliwe,że to od przeziębienia się kręciło ? Następnie... mam suchy kaszel i im częściej biorę na niego syrop tym jest coraz to gorzej :( . Czy to zapalenie oskrzeli ?

Gość Miriam12345
Ale czy to normalne,że gdy kaszlę ( tylko tak chwile dłużej ) to zaczyna kręcić mi sie w głowie ?

Gość Miriam12345
No bo tak mi się nie kręci . Jak wstanę z łóżka i np chodzę po domu i zaczynam kaszleć to po kilku takich odkaszlnięciach zaczyna kręcić mi się w głowie ,a gdy przestaję kaszleć właściwie po ok 15 sek. przestaje .

Gość Miriam12345
Mam suchy kaszel .

Gość Miriam12345
Martwi mnie to kręcenie się w głowie :(

Gość Gość

My stosujemy inhalator o nazwie Novama Familino Pro. Jestem zadowolona, bo nie marnuje w ogóle leków, nawet przy długoterminowym użytkowaniu, pracy ciągłej. No i maska dobrze przylega, więc mgła nie wyleci na oczy.

Gość Gość

Spróbuj sobie z inhalatorem Novama Familino by Flaem, od włoskiego producenta. Zatoki przynosowe leczysz samodzielnie, bez ciągłego kontaktu z lekarzem. Jak twoje dziecko cierpi podobnie to dobra inwestycja. Płacisz niecałe 200 złotych za inhalator, który można z powodzeniem wykorzystywać w komercyjnych placówkach medycznych.