Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnuuuuuula

nie moge sie doczekac dzidzi

Polecane posty

Gość Czarnuuuuuula

Jestem prawie w 40 tyg ciąży i mam dosyć tego czekania, tym bardziej ze nic sie nie dzieje ;/

to masz dobrze bo ja jestem w 18 tc i też nie moge sie doczekać:) a sobie trochę dłużej poczekam:P:P

Gość ???????????????
jasne slon jestes:0

Gość gghjhj
jak zacznie się nawał pokarmu, problemy z karmieniem i kolk,i to jeszcze zatęsknisz za ciążą:D

Gość Czarnuuuuuula
18 tydzień :) kiedy to było? hehe

Gość Czarnuuuuuula
pod koniec straaaasznie się dłuży, może dlatego, że swoje myśil skupiasz tylko i wyłącznie na czekaniu, nie chodzisz do pracy, spotkania ze znajomymi już męczą, bo tylko myslisz, żeby tu jak najszybciej wrócić do domu i polozyć sie do łóżka... ale nie chce zniechecać :P

Gość Czarnuuuuuula
no prawie, wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, widzę, że dzidzia idzie w moje ślady :)

Gość nie mówi się dzidzi
tylko dziecko.

:) ja czuje że będe miała tak samo... teraz sobie wszystko ładnie planuje a jak przyjdzie co do czego to polece jak stoje ;]

Gość Czarnuuuuuula
sami polonisci na tej kafeterii

Gość to sie cieszcie bo ja
od kiedy poronilam w 10 tc to nie potrafie juz pare dobrych miesiecy zajsc w ciaze, a siostra dwa miesiace temu urodzila martwe dzieciatko w 24tc... Ja bym mogla czekac dluuugo byle bym miala pewnosc ze bedzie wszystko dobrze

Gość Czarnuuuuuula
współczuje, mi lekarka powiedziała, ze na razie nie będę mogła mieć dzieci, a tu nagle taka niespodzianka. Nie traćcie nadziei.

Gość to sie cieszcie bo ja
dzieki wielkie:* Czaem w zyciu zdazaja sie cuda... Doczekacie sie swoich Malenstw, jeszcze nie raz bedziecie pewnie chcialy miec troche spokoju;)

Gość sdfghjk,.
Nie rozwali się :O Nie wiem skąd Wy macie takie fałszywe spostrzeżenia :O Ja rodziłam dużą DZIDZIĘ a mimo to nie mam innych odczuć niż przed ciażą. Ani ja ani mój Mąż kochając się ze mną

Ja jeszcze pamiętam swoje oczekiwanie przed porodem. A moja mała się nie spieszyła na świat - dwa tygodnie po terminie urodziłam i na dodatek wywoływany miałam poród. Moja rada - ciesz się każdą chwilą, bo czas naprawdę szybko biegnie i znaim się obejrzysz będziesz już ze swoim maleństwem.

Gość kolejne durna baba.
spoko, jak z krocza będziesz miała wiadro to będziesz tylko myśleć jak to fajnie było przed ciążą ale nie będzie odwrotu.Life

Gość Czarnuuuuuula
takie osoby jak ty umieraja w samotnosci. wspolczuje

oj dziewczyny... ja tez jak bylam w ciazy to tez nie moglam doczekac sie poirodu a potem to tylko marzylam zebym sie przespala ciagiem dluzej niz tylko 2h. :O Teraz jast ok bo syn spi cala noc ale tak do 6m to byl koszmar, karmienie w nocy, przewijanie itd Spijcie teraz ile wlezie bo potem nie bedzie na to czasu. Pozdrawiam