Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiona studentka

WYKRESLILI MNIE Z LISTY STUDENTOW! MIELI PRAWO?

Polecane posty

ale ta pani, ktora znam od 3 lat nie powiedziala nawet ze to jej blad, ze odkreci to sama. Nie wymagalam juz przeprosin. A ona od poczatku do mnie z pretensja ze kiedy ja indeks zdalam ze co sobie myslalam ze teraz to moge pozegnac sie ze studiami i sie jeszcze zasmiala dajac mi ta decyzje do podpisania. A jak powiedzialam ze bylo podanie tez zaczela ze ona nic nie wie o tym i komu podanie dalam. No jej dawalam pamietam jeszcze jak odkladnie.

jakiego smrodu? na ta babke z dziekanatu chce zlozyc skargr. Od kiedy to kobieta z dziekanatu decyduje kto studiuje a kto nie i kresli studentom indeksy bez niczyjej wiedzy?

co do atmosfery to normalna jest przynajmniej wg mnie. Dziekan to dziekan, pani z dziekanatu jest od pewnych spraw, ale nie od smiania sie i kreslenia studentom indeksow

to podnosze bo wciaz chce poznac opinie innych studentow

halo! sa jacys studenci???

Gość bajka o tymitumie
nie ma studentów chyba, ale podała bym babę do sądu. Co to znaczy, ze może sobie tak poczynać i śmiać się jeszcze bezczelnie? Poszła bym do niej i powiedziała, że odpowie przed sądem za to co zrobiła i wyszła bym. Jakie ona ma prawo do wykreslania studentów? Nie puściłabym tak jej łatwo, chociaz solidnie postraszyła. A rodziców nie masz? Nie mogą Ci pomóc? Pojechać tam zjebać babę. Nosz, co za tłumoki rządzą w dziekanatach