Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doradzcie forumki

Czy juz za pierwszym razem pojscia do lozka,zrobic mu laske???

Polecane posty

Gość Doradzcie forumki

Jutro moze do czegos dojdzie,i niewiem czy juz za pierwszym seksem wypada robic laske?Niechce zeby potraktowal mnie jak jakas k.....,ale tz niechce,zeby sobie pomyslal,ze jestem slaba w lozku,albo ,ze moze tego nie lubie

Gość co???????
popieram przedmówcę - jak możesz pytać czy zrobić mu loda - kobieto czy Ty masz szacunek do własnej osoby? Rozumiem, że padają przeróżne pytania na forach ale to mnie powaliło na kolana! Uważam i to jest tylko moje zdanie - nikt nie mówi, ze tak ma być - ze miłość francuska czy jak to się nazywa powinna być uprawiana z ukochaną osobą ja byle komu bym nie zrobiła - jeśli kocham to samo wychodzi podczas uprawiania miłości -- ogólnie brzydzę się tym kiedy pomyślę, ze dziewczyny robią to byle komu byle gdzie i na wyścigi tj. wolę mu zrobić niż wyjść na słabą w seksie a fuj ... Dziewczyno zapytaj się lepiej swojego partnera wprost jeśli jesteś taka perwersyjna może on Ci doradzi! Nie wiem co powiedzieć - wybacz, że wypowiadam swoje zdanie bo choć nie chciałabym Cię oceniać nie potrafię przejść obojętnie wobec takiego tematu ale dla mnie miłość francuska to coś więcej niż zwykły seks - tak już mam.

Gość HmmmHmmHmHm
Popieram powyzszy post

Gość ale po co od razu do lozka
na pierwszej to strzep mu konika i juz ! :)

Gość co???????
autorko potrzebujesz rady więc odpowiadam na Twoje pytanie: NIE rób mu laski za pierwszym pójściem do łózka! Nie wiem ile masz lat, jakie masz doświadczenia seksualne itp. ale nie daj się zeszmacić - bo pomimo iż wiek nie gra roli a doświadczenie w tym przypadku może nie mieć znaczenia to randka się odbędzie a Ty możesz jej pożałować kiedy będzie po wszystkim i po co Ci to? Poczujesz, ze mężczyzna jest tego wart to się wtedy zastanów czy chcesz mu soprawiać przyjemność w taki sposób. SORY ale nie wyrabiam kiedy czytam ten topik - pierwszy raz weszłam na to forum i chyba ostatni bo się tym denerwuję. Powodzonka.

Gość Doradzcie forumki
Bylam w zwiazku malzenskim 5lat,i tak szczerze mowiac,myslalam,ze teraz to jest na porzadku dziennym.

Gość Doradzcie forumki
Mam 25lat,dzieki,napewno mu nic nie zrobie,moze nawet nie dopuszcze jeszcze do seksu

Gość Wacław IV Waza
Zobaczysz jak będzie. Jak on ni zrobi minetkę, to też mu zrobisz laskę. Samo wyjdzie, zobaczysz. Przyjemności życzę.

Gość Doradzcie forumki
Byłam na tej randce Czy macie może coś do płukania ust ?