Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POTRZEBUJĄCA POMOCY/*

Poszukuje osoby która pomoże mi w matematyce

Polecane posty

Od tego roku zapisałam się na studia po kilkuletniej przerwie w nauce i mieli uczyć od podstaw a przynajmniej pomóc przypomnieć sobie te podstawy ale gdzie tam na zajęciach liczymy po jednym przykładzie a do tego bez obliczeń tylko zapisują od razu wyniki i nie wiadomo skąd się co wzięło dlatego prosiłabym o pomoc poniżej załączam linki do zadań natomiast mam kilka rozwiązań i mogłabym podesłać je na meila natomiast z niektórymi zadaniami w ogóle nie wiem jak zacząć mój adres abc4@icpnet.pl http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9a6e36e99611c05b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/38b5b55f2ca0e60a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b33de78d6f73c54e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/137f9fdd60494e3a.html

Gość ktore nie wiesz jak zaczac?

zadania z logiki problem podpunktem h z zadania 1.3 zadanie 1,8 nie wie o co chodzi zbiory zadanie 3 i 5 coś tam zrobiłam ale nie wiem czy dobrze natomiast 6,7,8,9,10,nie wiem jak zrobić oraz 18 19 20 i niestety cała strona z ciągów bo tego nigdy nie miałam natomiast przy niektórych zadaniach coś tam próbowałam sama zrobić i chciałabym aby ktoś mi sprawdził

Gość musialabym sobie przypomniec
na kiedy to masz?

mam jeszcze troszkę czasu ale chciałabym to sama poćwiczyć i to zrozumieć kolokwium będę miała jakoś w połowie listopada więc za dużo czasu nie mam

Gość ok to jak nikt nie pomoze
to podbij topik i odezwe sie na maila :)

oki to odezwij się na miela może ja mogłabym podesłać ci jutro te zadania co już wyliczyłam żebyś mi sprawdziła

Gość gergerhge
jestes na ue w poznaniu? to zadanie kojarzy mi się ze zb zadan matłoki

nie ja jestem na kde w Poznaniu

tylko, ze ja to mialam dosyc dawno i nie gwarantuje, ze bede umiala Ci we wszystkim pomoc... jest tu pare osob ktore sie znaja i byc moze pomoga

zobaczymy ja szukam już wszędzie pomocy ale jakoś nie ma chętnych ze znajomych nie pamiętają o co chodzi załatwiłam sobie notatki od innych ale nie wszystko mieli z tego co mi zadali

Gość gergerhge
ale to są zadania ze zb zadań mariana matłoki. bardzo dobre zadania. polecam Ci raczej zdobyć całą książkę. tam jest dobrze conieco wyjaśnione

Gość gergerhge
może korepetycje? znam dobrego studenta który sobie grosze na tym dorabia, jest najlepszy z matematyki u siebie

jeśli jutro nadal będziesz potrzebowała pomocy, odezwę się

Gość ooo jest dyrektore
on Ci pomoże :)

Gość gergerhge
w poznaniu oczywiście

nie umiem ciągów bo tego nigdy nie miałam wystarczy mi kilka przykładów z wyjaśnieniem o co w tym biega ja resztę spróbuje zrobić sama ale byłabym wdzięczna jeśli ktoś by mi to sprawdził

ja nie liczę że ktoś mi to wszystko wyliczy bo na kolokwium lub na egzaminie ja sama będę musiała to zrobić chodzi mi o przykład jak co zrobić po kolei i z jakich wzorów korzystać bo nic nie dostałam

Gość gergerhge
potrzebujesz po prostu dobrej literatury i przeczytaj o tych ciągach, zadania z odpowiedziami i voila

Gość przypomnialo mi sie jeszcze
w zbiorze zadan Krysickiego i Wlodarskiego sa przyklady z rozwiazaniami

Gość gergerhge
studiując nikt ci niczego nie poda na tacy.. musisz sama się starać o materiały żeby wzgłębiać swoją wiedzę. jeżeli chcesz podstawowe zagadnienie o ciągach to nawet wystarczy rozszerzony podręcznik licealny.

Gość dyrektore a teraz
wyslij kolezance szczegolowe rozwiniecie powyzszej wypowiedzi droga mailowa :)

Gość moze metoda dedukcji
dojdzie... jak to sie rozwiazuje :classic_cool:

dyrektore jeszcze jakbyś mi powiedział co oznacza sprowadzić do liczy e i jak w zadaniach mam pierwiastki to mam je likwidować czy zostawić

dyrektore jeszcze jakbyś mi powiedział co oznacza sprowadzić do liczy e i jak w zadaniach mam pierwiastki to mam je likwidować czy zostawić

mi to obojętnie jak zobaczę przykład rozwiązany to powinnam sobie poradzić ale np 5,21 lub 5,23 dzięki za podesłanie zadań popatrzeć na nie i może mi się uda rozwiązać mam jeszcze pytanie bo w tych zadaniach co mi podesłałeś wydaje mi się że troszkę inaczej jest rozwiązywane n2 wystawiane sa przed nawiasy a ja normalnie dziele obustronnie zaraz prześle linka z moim rozwiązaniem troszkę bazgroliłam ale to na brudno http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f817cd23947b0e7.html

Gość Katarzynka z Rydzykowa
Jakbyś potrzebowała pomocy następnym razem: http://www.zaliczaj.pl/ Zapraszamy :)

ale ta są zadania od gimnazjalistów a ja jestem studentką