Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efkuhfoeplujjm

Czy da sie uratowac taki zwiazek? pomozcie

Polecane posty

Gość warto zrobic dodatkowe badania
do eie prawda to nie dociera, bo widzisz tylko czubek wlasnego nosa i jak dobic druga osobe,zeby sie tym podbudowac:o

*do ciebie ror maja po 25 lat i wczesniej byli przez 3 lata udanym zwiazkiem

Gość hhkjhhkjjk
ty się lecz jak myślisz o robieniu badań prywatnie. co to za bzdury? jak kogoś stać i chce mieć cool opiekę, to niech sobie prywatnie robi, ale nie wyskakuj o prywatnych badaniach do gówniaży bez pracy. podejżewam, że jesteś autorką tematu pod innym nickiem.

Gość hhkjhhkjjk
a nie mówiłem. ;)

Gość hhkjhhkjjk
25 lat, pod dachem rodziców, bez pracy i w ciąży - porażka.

"ROR, blad jak zwykle przy twoim przemadrzalstwie rodem z koziej wolki" a co jeste zlego w kociej wolce?;-) nie jestes zobligowany/a do czytania moich wypowiedzi kochanie;-) "zalosne jest twoje jezdzenie po autorce w tej sytuacji i snunie durnych insynuacji, ze autorka to pewnie chce sie niesamowicie dorobic na pieniadzach na badania" autorka spodziewa sie dzecka - to pewnie kosztuje a ona roszczeniowo przerzuca swoje problemy - na innych - ;( "zalosna jestes,to stwierdzenie faktu na podstawie twoich wypowiedzi" tiaaaaaa....jasne, wierzymy ci;-) ;-))))) a twoja ocena mojej "zalosnosci" jest dla mnie niezwykle cenna skarbenku;-) ;-) ;-)

Gość hhkjhhkjjk
ror - ale jaka kasa z tego urzędu ;)

"warto zrobic dodatkowe badania do eie prawda to nie dociera, bo widzisz tylko czubek wlasnego nosa i jak dobic druga osobe,zeby sie tym podbudowac 02:04 [zgłoś do usunięcia] warto zrobic dodatkowe badania *do ciebie ror" to bylo do mnie? byli udanym zwiazkiem ale juz nie sa najwidoczniej - zycie sie zmienia;/ taka prawda i nic nie trwa wiecznie ja rzeczywiscie widze czubek wlasnego nosa (czy tylko? chyba nie - inne czubki tez widze;-))))) za to o swoj dbam sama - proste;-)

nie jestem autorka:-D nie wiem czy trudno Ci skapnac, wiec wytlumacze powoli: sa badania podstawowe refundowane (jesli idzie sie na nfz) i dodatkowe wskazane (nie dostanie sie ich za darmo ani na nfz ani inaczej) jeszcze raz, w duzym miescie jesli chce sie miec dobra opieke,idzie sie PRYWATNIE

"[zgłoś do usunięcia] oczy nocy to co ty rorku robisz na kafe? masz taki sam problem co ja" kochnie jak sprecyzujesz jaki jest twoj problem - wowczas ci odpowiem na nurtujace cie pytanie, ok?;-)

"[zgłoś do usunięcia] oczy nocy uu ROR jest kobieta.........trzeba sie ewakulowac" ewakuuj sie w strone ....chlopcow zatem skoro da c to wieksze poczucie bezpiecznestwa oraz komfort;-)

Gość hhkjhhkjjk
dodatkowe badania można sobie zrobić, jak coś jest nie tak - dla własnej pewności i jak się ma kasę, ale gdy ciąża przebiega prawidłowo to nie ma sensu.

Gość hhkjhhkjjk
ror - masz poczucie humoru :) to lubię. :)

Ror piszesz tak nieskladnie i nudno, ze juz nawet nie czytam twoich wypowiedzi wiec daruj sobie i nie kopiuj wypowiedzi bo naprawde wychodzi z tego jeden wielki chaos

" jeszcze raz, w duzym miescie jesli chce sie miec dobra opieke,idzie sie PRYWATNIE" nie ma przymusu chodzenia prywatnie do lekarzy - ale jak sie nie ma pieniedzy wlasnych to jest sie zdanym albo na zebranie u innych albo na ogolnodostepne swiadczenia;-)

ror nudzisz 🖐️

Gość hhkjhhkjjk
dokładnie ror - i nie ma przymusu i nie ma potrzeby, chyba że się samemu chce. wszystkie moje znajome i żona jakoś normalnie rodziły bez żadnych dodatkowych badań i wszystko zawsze było ok.

"Ror piszesz tak nieskladnie i nudno, ze juz nawet nie czytam twoich wypowiedzi wiec daruj sobie" tiaaaaaaa....jasne , nie czytasz - tylko kazda swoja wypoweidz zaczynasz od mojego nicka - nie mozesz przejsc obok mnie obojetnie najwidoczniej;-) ;-) ;-) "i nie kopiuj wypowiedzi bo naprawde wychodzi z tego jeden wielki chaos" zwykle robie to co sama uznam za stosowne wiec nie nawyklam sluchac co mam robic z czego nie;-) ;-) ;-)

buhahaha,niedoczekanie :-D nie uzurpuj sobie niczego, bo nic ci nie zaproponowalam i nie zapropnuje. narzucaj sie gdzie indziej moze ktos cie przygarnie:-D:-D:-D

Gość hhkjhhkjjk
ror się nie narzuca przecież.

twoje wypoeidzi mowi same za sibie - szkoda ze aluzji nie lapiesz - ale taki juz twoj urok ze prawdopodbnie nie zlapiesz;-) a ja juz tak mam - spore grono fanow;-))))) napisz teraz dluga wypowiedz dlaczegomoim fanem nie jestes - a wpiszesz sie w kolejny schamacik jak cala reszta twoich wypowiedzi;-) i nie napinaj sie zbytno - bo jeszcze pekniesz;-)

Gość hhkjhhkjjk
przestańcie sie spierać. temat nie jest moim zdaniem warty tego.

Gość ciągle przesiaduje na kafe
ty sie napinasz i powtarzasz ciagle te same frazesy jaka to niby ty to nie jestes:-D a skad wiesz czy zalapalam czy nie,kolejna twoja nie majaca pokrycie w rzeczwistosci teoria:-D jestem wyluzowana,bawi mnie twoja przemadrzalstwo i pyszalkowatosc bez pokrycia:-D:-D:-D jak myslisz,ze jestes w stanie mi cokolwiek zasugerowac,to sie mylisz na calej lini, zreszta nic nowego:-D

"ciągle przesiaduje na kafe" to moze czas pojsc na spacer i przewietrzyc nieco lepetyne?;-) "jestem wyluzowana" powtorz to jeszcze 5 razy - najlpeiej na glos - zeby nikt nie przeoczyl;-))))) "jak myslisz,ze jestes w stanie mi cokolwiek zasugerowac,to sie mylisz na calej lini, zreszta nic nowego " nie , nie mysle zeby ci cos sugerowac - to jest zarezerowoane tylko dla nielicznych;-))) tylko im poswiecam moje cenne sugestie;-) tobie niczego nie sugeruje ;-)))))) a i nie napinaj sie - wiecej luzu ;-) poprz. | 1 2

zacielas sie:-D:-D:-D

nie, przypominam ci o tym co w twojej sytuacji dosc istotne kotku ;-)