Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka123

ile najdluzej spoznial sie wam okres nie bedac wciazy?

Polecane posty

Gość lolitka123

i jaka bla tego przycyna..... spoznia mi sie juz miesiac ... robilam 2 testy z tygodniowa przerwa..... obawiam sie zemoz enie zadzialalaly.... amoze jestem chora.... jak nie dostane to w przyslzym tygodniu musze isc do lekarza.... najgorsze jednak to ze wlasnie zaczynam 1 prace... buu

Gość wkuuurrwiona
moj cykl ostatnio trwa jakies 45 dni wiec, okres spoznil mi sie 2 tygodnie,

Gość a.owszem
mój okres nigdy nie był w ciąży...

Gość mi już prawie 3 miesiące :/

Gość Bywsz8
nie mam juz ponad 6 miesiecy

Gość a.owszem
Bywsz8 "nie mam juz ponad 6 miesiecy" i nie masz zamiaru nic z tym zrobić?

Gość Kalafingaaa
mojego nie mialam do 2 miesiecy

Gość Kalafingaaa
koniecznie do ginekologa to moze byc przyczyna torbiela mowie z wlasnego doswiadczenia

Gość koszmarne dni
Mi się spóźnił najdłużej 14 dni. To były dni takiego stresu, że szok, odchodziłam od zmysłów normalnie, aż w końcu zrobiłam test - wyszedł negatywnie. Po 3 dniach dostałam okresu :)

Gość marietawww
Mi raz się spóźnił 2 tyg. A tak to jak w zegarku.

Gość bywsz8
Ja nie miałam nigdy regularnego okresu jeszcze więc mnie to nie ażtak mocno martwi. Mam go dopiero od 16roku życia i zawsze pojawiał się co kilka miesięcy. To podobno ma się ustabilizować. W tej chwili ostatni miałam 6 miesiecy temu, a co mam niby z tym zrobic? Jest dobrze przynajmniej nie mam co miesiecnzym bolow i problemow

Gość doc.magda
Mi sie spoznial najdluzej 1,5 miesiaca.

Gość walcząca z sąsiadami:D
mój sobie odpuścił kiedyś jeden miesiąc i wogóle nie mialam:D

Gość jassssne
nie pisze sie "dostalam okresu" tylko dostalam OKRES!!!!!! czytac tego nie mozna.ludzie!

Gość nic w glowie buu
ja nie mialam pol roku:-P

Gość walcząca z sąsiadami:D
przyczyny mogą być rożne-stres,gwałtowne odchudzanie, zmiana klimatu, środowiska, zachwiania hormonalne. Nie bój żaby!

Gość a.owszem
--> bywsz8 racja ustabilizuje się, ale pisząc, że Ci się spóźnia 6m. możesz wprowadzić kogoś w błąd. nie może Ci się spóźniać skoro nie masz regularnie :)

Gość bywsz8
No, ale spóźnia się bo powinien być co miesiąc chyba nie? Ta nieregularność trwa już 3 rok. Moja siostra młodsza o 2 lata ma co miesiąc, a ja stara dupa jeszcze nie mam regularnego. Ja to nazywam również spóźnianiem, bo co miesiac powinien być a go nie ma.

Gość a.owszem
ale przypuszczam, że autorka pytała o spóźnianie w sytuacji, gdy do tej pory miała regularny. wiesz ja też około trzech lat (a może i dłużej) od jego rozpoczęcia, męczyłam się z nieregularnym okresem i niby chodziłam po lekarzach, ale nikt nic specjalnie nie zalecił. a miałam kilkumiesięczne przerwy, a czasami samo krwawienie trwało np. 20dni. koszmar. ale z czasem samo się uregulowało. każdy organizm jest inny. może od tego czasu coś się w medycynie zmieniło (minęło już 12lat), więc może warto zapytać jakiegoś ginekologa, czy nie potrafi ułatwić Ci życia ;)

bywsz8----> coś Ci napiszę,bo przeraża mnie Twoje podejście.Dziewczyny dobrze Ci piszą,że to może być torbiel!!...a ztym nie ma żartów,jakby się wydawało!Mówie Ci to z własnego doświadczenia. Ja mam przez to być może problemu do teraz,a wszystko zaczęło się jak w średniej byłam,jakieś 4lata temu.Też okres zatrzymał mi się na 6 miesiecy!!nie robilam sobie z tego nic za bardzo bo w sumie bylo mi z tym dobrze,bo nie przepadalam za comiesiecznym bolem i podpaskami.Mogłam sobie rozne rzeczy planowac,wydawalo mi sie ze tak jest fajnie ale kobieto co sie wydarzylo po tych 6 miesiacach w moim zyciu to nie zycze nikomu!!Któregoś dnia ni stad ni zowad dostalam takiego krowotoku ze myslalam ze umieram!!zmieniałam podpaske co 10-15 min. bylam tak slaba ze ledwo pare krokow do wc dochodzilam.To bylo cos strasznego!trwalo to kilka dni nie zdajecie sobie sprawy! nie wiem i nie rozumiem czemu nikt nie zawiozl mnie na pogotowie...czemu mama sie nie zainteresowala..moglam sama jej powiedziec ale balam sie balam sie calego tegpo zameszania..ale dziewczyny ja naprawde myslalam ze to moj koniec...jak mi to przeszlo to poszlam do ginekolozki pierwszy raz w zyciu i okazalo sie ze mam torbiele 2 po lekach mi zeszly dzieki Bogu bo w innej sytuacji konieczny jest zabieg.Od tego momentu mam problemy..Mam hiperprolaktynemie...nie wiem czy bede miala dzieci..napewno wiem ze bede miala problemy z jego poczeciem to jest straszne..