Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaaaa91

problem z wagą potrzebna opinia czy to tak zle wyglada (FOTO) ;(

Polecane posty

Gość skddkfgkg
to pokaz te cycki, ocenimy

Gość mam_czarny_pas
Nie martw sie, moja dziewczyna to ma dopiero nadwagę. Ja juz taki jestem, lubie co wielkie. Powiedzialem jej, ze jak bedzie wazyla 200kg, to sie ozenimy.

Gość mam_czarny_pas
Moja ma105H, a Ty masz na moje oko miseczke B, takze uwazam ze nie masz sie o co zamartwiac

Gość mam_czarny_pas
a ja z kolei mam kutasa we wzwodzie 8cm i mojej dziewczynie to nie przeszkadza, w koncu najwazniejsza jest milosc

Gość Luciussssso
Ekstra figura, pewnie mile cialko w dotyku i nie odchudzaj sie!!! Wieszakom, koscistym i umiesnionym kobietom mowimy stop :)

Gość mam_czarny_pas
My i tak seksu nie uprawiamy, poniewaz moja lady nie jest z tych co lubia. Ona jest jeszcze dziewica i niech nią pozostanie. Chcialem raz, ale po tym jak stracilem buta w jej czelusciach, to mi sie odechcialo.

Gość LubuskieOn
Paula jestem 100% facetem ;) i powiem Ci ze jestes Ok...... baa nawet bardzo OK........ figure jak dla mnie masz idealna ;) tzn. wygladasz jak KOBIETA! nie jak wieszak i nie jak wieloryb tylko jak KOBIETA :) owszem masz malutki brzuszek, ale tak powinno byc bo my panaowie w sporej wiekszosci nie lubimy jesli podczas przytulanek, milych pieszczotliwych chwil jakies kosci nas uwieraja :) wydaje mi sie ze tutaj zle opinie zbierasz od "facetow" z 2 powodow: - tak naprawde wypowiadaja sie jako mezczyzni zakompleksione kobiety ktore Naprawde maja problem z nadwaga.... => zazdrosc - wypowiadaja sie tutaj 15-16 latkowie ktorzy chcieliby miec taka dziewczyne a nie maja :( i stad zawisc...... Ludzie opamietajcie sie i nie robcie z normalnej ladnej dziewczyny kolejnego "plastika pustaka" ew. wieszaka........ sam jestem mlody, a mimo to napisze.....co za czasy......? a te Twoje kolezanki sa w typie "slodkich blondi" ??? i pamietaj..... cycki i dupa jesli one sa tylko najwazniejsze ( przepraszam za charakter wypowiedzi ) nie czynia jeszcze kobieta..... raczej suczka ;) na piekno i seksapil kobiety wplyw ma rowniez jej zachowanie, charakter i to co ma w glowie...... czy ma w sobie nute klasy i fantazji? :) wiem ze dzieci zaraz mnie pewnie zwyzywaja i pogonia..... ale mimo wszystko mam nadzieje ze to przeczytasz i jakos wezmiesz do siebie :) nie ukrywam jako facet chcialbym rowniez zobaczyc Twoja buzie, usmiech, chwile radosci na twarzy, bo jesli piszemy o fizycznosci TO ma przede wszystkim wplyw na cielesna pieknosc...... Trzymaj sie cieplo, Pozdrawiam i nie daj sobie wmowic ze jestes gruba :* :-)

Gość hehhhhhhh
Wiesz, chciałem zobaczyć te twoje fotki, ale mi się nie wyświetlają. Że niby ich nie ma. Ale zobaczyłem twoje dane co do wagi i wagę masz w miarę normalną - od 150 cm odejmuje sie 100 i mamy idealną wagę 50 cm. U ciebie ta metoda też działa i wychodzi na to, że jest z tobą w porządku. Nie zamęczaj się dietami, bo ok, większość facetów lubi chude patyki, ale nie każdy facet. Np. ja wolę normalne, albo trochę zaokrąglone, a i gruba nie zaszkodzi. Ale za chudego patyka w życiu bym się nie wziął, do tego to mogę sobie Big Milka za złotówkę kupić i mieć z niego patyk.